Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Точно 100 ама Барселона никаде не ја гледам во шпекулациите од нормалните новинари, само Баерн и Јувентус.
Нема, насочени се кон Вилиан и факинг Рабио. Овие не можат да ги купат, не пак Марсијал :D

Десен бек да се купи, а во средина Роберто и да се даде повеќе шанса на Алена.

Не знам дали пратите, нашиве пробуваат да украдат играч на Бордо, кој се договори со Рома. Од Рома објавија и на официјалната страна дека го договориле играчот, се собраа фанови да го чекаат на аеродромот во Рим и одеднаш излегоа шпекулации дека Барса пратила поголема понуда до Бордо, а овие ја прифатиле, па Малком (играчот) го откажал патувањето во Рим.

Што ќе испадне од ова, појма немам. Глуп и срамен потег од нашиве (ако е така како што стојат работите), а играчот искрено појма немам каков е, немам ни 2 минути изгледано од него.

^Добар е, ама исти таков имаме во Дембеле. Нас ни требаше нешто поразлично, али ок е, боље Малком за 40 милиони и 21 година од колку Вилијан за 80мил. и 30 години. Ако се случи трансферот, очекувајте да лупнеме 100+ мил. за везњак.

Неам појма како игра типот, но штом имало интерес за него од други тимови ок е. Лошо е кога сами одбираме играчи :pos:

Сега што ѕирнав некој клип изгледа добар,јак шут ,од 30 -40 метри има доста голчиња,ама ми изгледа на играч што нема баш памет,фати топка акни ја,ама чим има интерес од доста клубови ваљда не троши толку топки,плус покрај Меси,Суарез и остали сигурно ке созрее.
Иначе многу по сигурен сум дека овој по ќе се погоди од Артур,плус 40 милки не се ништо за денешен пазар.
Ама сепак да почекаме да потврдат и официјално .(y)

Уште кога пропадна трансферот на Гризман (Не е битно кој како кој е крив),лично јас знаев дека вака ке испадне......Како? Епа денес Алкантара,Утре Вилијам,Заутре Рабиот,(Скокајне од рид на рид) за на крајот да дојдеме до некој Рандом.Бартомеу е паметен немерно е поставен Абидал како директор,покрај тоа што има добар однос со капитените=играчите,плус Барса да владее со Францускиот пазар кој е расадник на таленти,каде што се поврзуваа и Канте Рабиот ете Ленгет,ама изгледа Абидал е само назначен а НЕфигурира ништо.Па сега ке слушнеме различни шпекулации,овај сакал ова,другиот сакал ова,и тако даље,ама моментално СЕГА ростерот ни најмалу не е скроен.Мое лично мислење јас сум за Алкантара дете на Барса,и во 4-3-3 и во 4-4-2 можиш да го играш,и наводно и Абидал сакал да се врати (Ама плановите на БАРТО СЕ други) некако повеќе кон Бразилците,да не се чудиме после ако го лапни Гвардиола или друг некој,Вилијам мие типично крило (плус 30-годишен),што не мие по кејф многу,овај Малком е левичар гледам,како би играле со Дембеле Меси и Малком,во секој случај лошо водење трансфер политика,уште една сезона во вода,пак да се шлепаме на индивидуални карактеристики на Меси,или можеби грешам.........Некој од поискусниве нека ме поправи

Сега што ѕирнав некој клип изгледа добар,јак шут ,од 30 -40 метри има доста голчиња,ама ми изгледа на играч што нема баш памет,фати топка акни ја,ама чим има интерес од доста клубови ваљда не троши толку топки,плус покрај Меси,Суарез и остали сигурно ке созрее.
Иначе многу по сигурен сум дека овој по ќе се погоди од Артур,плус 40 милки не се ништо за денешен пазар.
Ама сепак да почекаме да потврдат и официјално .(y)
Иначе играчот што нема баш памет, у екипа ко факинг Бордо, имаше најмногу креирани шанси во петте најдобри европски лиги :)

За добар играч добар е , ама десни крила леваци Барселона ги има Меси и Дембеле. Што ќе прават ако го купат и Малком ....

Доказ колку се нула Каталонските медиуми, појма немаат што се случува во клубот, а тука се :facepalm:
Се повикуваат сега на Италијанските и штанцаат статии без никаква информација, само од што прочитале. Па и Сан го цитираат секојдневно, најдно медиум од Англија, ама овие се испод нив :D[DOUBLEPOST=1532388174][/DOUBLEPOST]На Даглас Коста наликува овај и по фаца и по игра :D Топ шут има, ќе бушат со Кутињо од далеку.

Последно уредено:
Колку да е квалитетен овој Малком не знам колку би завршил работа пошто веќе тука е Дембеле кој оваа сезона треба да добие шанса да покаже што знае. А и овој потег не го оправдувам, да се краде играч кој веќе е договорен со друга екипа.

Од друга страна пак ако не дојде тешко ќе биде да се најде квалитетно крило. Нема веќе што да се натегаат со Челзи за Вилијан, а Марсијал мислам дека е прескап и не е сигурна инвестиција за толкави пари.

Патува за Барселона, со транслејт колку што преведов :D
[DOUBLEPOST=1532433224][/DOUBLEPOST]Сега немаат оправдување ако не донесат ѕвер во средина. 80 милиони за Тиаго и земај го сместа!

Последно уредено:
Овај е Ривалдо за Усман.. Одличен трансфер.. Бонус е шо им го напикавме на Рома (y)

Di05IJfUUAAhR4Y.jpg

Нека чекат уште :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom