Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и сам пиша дека ги знаеме, никој и не се чуди. Чудно ќе е ако земат на зима 50 милиони за Паулињо, ова не е.Знаеме дека не се способни нашиве, ама толку да не можат да продадат никој од тие што не се во плановите на Валверде, епа не знам.
Јес да немаше добра епизода Гомеш во Барса, ама 24 години е, репрезентативец на Португалија, во Валенсија играше добро, нашиве очигледно не можат ни испод цена да го дадат, прашање е дали и 25 ќе му земат. Исто и Видал, Пако, Мунир. Па ваљда на овие тројца можеш по 12 милиони да им извадиш со денешниве цени, секакви анонимуси се продаваат по 30 милиони, нашиве ни упола не можат очигледно да извадат.
Рафиња е склон кон повреди, долго време не играше, ама ете у Интер врза полу сезона без повреда, покажа дека го има фудбалот у мал прст, само да се врати на потребното фитнес ниво, што ќе му биде многу лесно да го врати доколку е здрав, сеа ризик е секако со неговите повреди ама и цената не е висока за него, да не беше сколон кон повреди ќе вредеше 50м на денешниов пазар.
Па и сам пиша дека ги знаеме, никој и не се чуди. Чудно ќе е ако земат на зима 50 милиони за Паулињо, ова не е.
Ако има нешто вистина во тоа што го пишат мундовци, форсирале за Де Јонг од Ајакс. Дечурлана ќе чекаме да ни ја носат средината![]()
Почнаа големите тимови да се интересираат за Тиаго. Ова ќе е една од најголемите грешки ако го пропуштиме, а сам се нуди да дојде кај нас. Како што прочитав Абидал и уште еден од директорите биле за да се доведе, но другите се против, страшно големи глупаци.
Сам бараше да замине тогаш, друга беше ситуацијата, сто пати е правен муабетов. Сега има шанса и тој да ја исправи грешката и ние да добиеме играчиште.Грешката е веќе направена, пред 4 години
Се шпекулира дека Барса у тајност договара некое големо име... ај баш да видиме има ли нешто во ова и кој би можел да биде![]()
Nekade procitav (zaboraviv da spodelam ovde) deka sakaat da dadat dobra para + Dembele za Hazard.Hazard pari + nas igrac
Nekade procitav (zaboraviv da spodelam ovde) deka sakaat da dadat dobra para + Dembele za Hazard.
Wiliam u Barca,Hazard u Real,Dembele u Arsenal.