Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Стопери нема во тимов моментално, против Валенсија изгледа ќе играат Умтити/Мина, а за во недела кога Умтити е суспендиран, ваљда ќе играме постигни повеќе голови од противникот. Како и да е, ако Пике е аут најмалку две недели, ќе биде интересно со Челзи, колку сакаат нека се слаби и нека не се во форма, со Умтити/Мина позади, кои не се ама ич воиграни, ќе биде и те како забавно.

Стопери нема во тимов моментално, против Валенсија изгледа ќе играат Умтити/Мина, а за во недела кога Умтити е суспендиран, ваљда ќе играме постигни повеќе голови од противникот. Како и да е, ако Пике е аут најмалку две недели, ќе биде интересно со Челзи, колку сакаат нека се слаби и нека не се во форма, со Умтити/Мина позади, кои не се ама ич воиграни, ќе биде и те како забавно.

Вермален се опорави така да нема потреба за узбуни.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Попрво Бускетс ќе игра стопер против Челзи отколку да се ризикува со Мина. :icon_lol: Иначе играме на 20 февруари, не наредната недела. Има уште 2 недели до првата утакмица, Вермален 100 % ќе биде фит.

A i moe licno viduvajne mene ova poveke mi lici sabotaza vrz Konte vistina vo ocajna forma se ama vidovme i protiv Alaves Valencia i Espanjol deka Barsa tesko go razbiva bunkerot,koga Celzi na Di Mateo vo 2-va natprevari 3-pati ja pomina sredinata i postigna gol se moze da se sluci,iako se spomnuva za nov trener navodno Luis Enrike i Andzeloti bile na kastingot

PSG left-back Layvin Kurzawa (25) isn’t happy at his club under Emery and has offered himself to Barcelona. He was also linked with Barça when he was playing at Monaco. He could arrive for 25m #fcblive [sport]

(y)
Овој е секогаш добредојден во клубот, еден од најзаслужните за пресвртот од 6-1 против ПСЖ. Си постигна автогол :D

Мислам дека ќе е подобро Кутињо денес да започне на клупа. Прав пекол ќе е кај дивјациве, мора да стартуваат играчи што знаат што ги чека. Јас би одел со Бускетс, Иниеста, Ракитиќ и Паулињо.

Мислам дека ќе е подобро Кутињо денес да започне на клупа. Прав пекол ќе е кај дивјациве, мора да стартуваат играчи што знаат што ги чека. Јас би одел со Бускетс, Иниеста, Ракитиќ и Паулињо.
Каков сака нека е пекол. И онака нема право да игра ЛШ, нема за кај да го пазиме. Али те послушал Валверде :)

Каков сака нека е пекол. И онака нема право да игра ЛШ, нема за кај да го пазиме. Али те послушал Валверде :)
Абе види, под страшен притисок ќе згреши некој пас, па ќе серат дека не го бива :D Таква е ситуацијата овде, се е под лупа. Уште треба време да се прилагоди човекот. Подобро е вака, па да влезе во второ, кога ќе е порастерена ситуацијата.

Ова му е последна утакмица на Андре Гомнеш во дресот на Барса. По изразот на Валверде се виде дека толку му беше. Еден од најголемите црепови што заиграл за Барса.

Колку не е сигурен Пике... Тој здрав кога е сезонава, не знае кај тера, не под инекции ти игра. Иди лупни го Мина нека се јаде таму.

Ги тепаме у второ со двајцата бразилци. :cool: Пишете некоја реченица на полувреме како играт, кај мене ништо не отвара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom