Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично играме сега за сега, а и Атлетико не е нешто цврст во одбрана. Очекувам да водиме на полувреме

Овај Енрике едноставно не учи од грешките кога и да го потцени противникот губи... Пред 3 недели ја напрај истава грешка, не знам како има мадина пак да го прај истото

Штета, мораше барем една од двете добри шанси да се реализира.
У второ нека го пушта Меси.

Со оглед на тоа дека играме без Меси напред јас сум задоволен од играта,имавме и 3 одлични шанси,што за жал не ги претворивме во гол.. Очекувам сега да влезе Меси и да постигнеме гол до крајот,мислам дека имаме реални шанси за победа само да продолжиме вака.

Маскерано е очај , а Енрике е ментален .[DOUBLEPOST=1442086867][/DOUBLEPOST]Нејмаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааар

Разбирам да не видиш една рака ок се случува ама 4 бе друже немој да ме јебеш

Една од страна на Барса

Машина у пм, каква елеганција во движење.........

MomentoT

11140251_531124367045913_5693438446987791486_n.jpg

Одличен почеток на сезоната , победи на две тешки гостувања против Атлетик Билбао и Атлетико Мадрид . Денешниов натпревар беше одлично изигран , посебно ме импресионира Иниеста везеше на терен . :cuc:

Добро е, по Билбао пројде и Атлетико Мадрид. Останаа од тешките гостувања уште Севиља, Валенсија, Еспањол и Ел класико.
Добро игравме вечерва на Калдерон, сосема заслужена победа. Атлетико ништо не покажа.

Штета што се повреди Вермален, а одлично ја почна сезонава. Само да не е нешто посериозно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom