Овај Енрике едноставно не учи од грешките кога и да го потцени противникот губи... Пред 3 недели ја напрај истава грешка, не знам како има мадина пак да го прај истото
Со оглед на тоа дека играме без Меси напред јас сум задоволен од играта,имавме и 3 одлични шанси,што за жал не ги претворивме во гол.. Очекувам сега да влезе Меси и да постигнеме гол до крајот,мислам дека имаме реални шанси за победа само да продолжиме вака.
Одличен почеток на сезоната , победи на две тешки гостувања против Атлетик Билбао и Атлетико Мадрид . Денешниов натпревар беше одлично изигран , посебно ме импресионира Иниеста везеше на терен .
Добро е, по Билбао пројде и Атлетико Мадрид. Останаа од тешките гостувања уште Севиља, Валенсија, Еспањол и Ел класико.
Добро игравме вечерва на Калдерон, сосема заслужена победа. Атлетико ништо не покажа.
Штета што се повреди Вермален, а одлично ја почна сезонава. Само да не е нешто посериозно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.