Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една интересна од пресот.

11873703_10153471219800469_7171551814340127511_n.jpg

Наводно Јунајтед понудиле 180 милиони за Нејмар. :pos:

Македонски квази новинарчиња.:kuracc:

Мене впечатокот ми е дека Нејмар нема никаква намера да замине од Барса.

Абе со еден натпревар го направија Роберто бог ова медиумиве :ROFLMAO:
Остај ние овде шо се заебаваме со профилните слики, чисто на заебанција е пошо момакот стварно изигра екстра, ама ова му е единствен добар натпревар откако игра во прв тим. :D
И плус добар беше во нападот кога се уфрлаше по десна страна како крило, во дефанзива ништо не покажа, пошо реално Маскерано покриваше и десно во одбрана.

Абе со еден натпревар го направија Роберто бог ова медиумиве :ROFLMAO:
Остај ние овде шо се заебаваме со профилните слики, чисто на заебанција е пошо момакот стварно изигра екстра, ама ова му е единствен добар натпревар откако игра во прв тим. :D
И плус добар беше во нападот кога се уфрлаше по десна страна како крило, во дефанзива ништо не покажа, пошо реално Маскерано покриваше и десно во одбрана.

Sergi Roberto made 4 successful tackles against Athletic yesterday, more than any player, Iniesta and Gurpegi, 3

Иначе Вермален искина:
Vermaelen made 16 clearances against Athletic yesterday, at least 9 more than any other player in the game

Секако мора да игра Роби на десен бек наредна утакмица. Само мртвиот Адриано да не се врати. Не можам да го смислам, никаква корист од него.

Адриано последниве сезони 70% од времето е повреден, во останатото време е срање и со него сме како со еден помалку на терен.

Наводно сме испратиле понуда за AndriyYarmolenko
од Динамо Киев како замена за Педро,па кој знае за каков играч станува збор нека пише.
-----------------------------------------------------------------------

Рекламава :eek::facepalm::pos:

CNLB-T-WsAEJZqC.jpg

Асистенцијата е од Бабунски 1:22
Биле земени Бабунски, Сампер, Гумбау и Камара на тренинг денеска, некој од овие ќе бидат повикани на утакмицата со Малага.

Утре е ждребот за ЛШ. Имате некои посебни желби ? :)

Ја би во група со:
М. Јунајтед
Олимпијакос
Д. Загреб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom