Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не е како таа гнасната сезона кога мака мачевме со повреди.
Се надевам дека не е ништо сериозно со Буски и Алвес. Не ми се верува дека Серхи играше десен бек и тоа добро се снајде.:pos:
Фали Нејмар во нападот исто како што фали Пике во одбрана. Ова заврши одиме понатаму.

Многу Робертовци се појавија во темава. :icon_mrgr:
Фала Богу Меси го запали моторот, штета што не постигна гол.:bravobe:

Само да не е како таа гнасната сезона кога мака мачевме со повреди.
Се надевам дека не е ништо сериозно со Буски и Алвес. Не ми се верува дека Серхи играше десен бек и тоа добро се снајде.:pos:
Фали Нејмар во нападот исто како што фали Пике во одбрана. Ова заврши одиме понатаму.

Искрено не ми фалеше Пике во одбрана . :)

Со Бускетс не верувам дека е сериозно , на клупата остана после замената. Со Алвеш изгледаше пострашно.

Вермален да ги остави повредите зад себе и да поигра 15тина утакмици по ред ќе ви биде сигурен првотимец. Во форма е топ 5 штопери слушете ме.

Вермален да ги остави повредите зад себе и да поигра 15тина утакмици по ред ќе ви биде сигурен првотимец. Во форма е топ 5 штопери слушете ме.
Не знам дали го гледаше, али супер изигра денес.

Ауууу не ми се веруваше дека ова некад ќе го пишам... СЕРХИ :cuc::cuc::cuc:
Пике, Маске, Бартра и Матје нека се плашат од ваков Вермален. Искина денес, само нека продолжи вака и Господ нека го чува од повреди.
Од Браво не сум видел посигурен голман никогаш, верувајте.
Нејмар фали премногу лево.
Чим дојдете до некаква информација за Бускетс и Дани, споделете наваму. :)

Не ја гледав утакмицата, ги фатив само последните 20-25 минути... и кога пуштив што да видам Бускец го изнесуваат на носилки.. а пред тоа исто така видов дека се повредил и Алвес и Роберто влегол на негово место... незнам кој малери сме и уште прва утакмица да ни се повредат двајца...и по тимот што го видов јас сум презадоволен со оваа победа... него читам тука што сте пишувале и неможам да поверувам дека Роберто бил најдобар, само се надевам дека повредата на Алвес нема да е некоја посериозна. зашто ќе треба да останеме со Роберто на десен бек,како и да е одлично е што сезоната ја отвараме со победа и тоа на едно од најтешките гостувања во Ла Лига.. следно коло ја дочекуваме Малага на кампот, и се надевам на нова победа и одмазда за поразот од прошлата сезона.. за таа утакмица би требало да биде спремен и Нејмар, а се враќа и Матје.

Првично инфо Буски 15 дена надвор. Утре подетално ќе има.

него читам тука што сте пишувале и неможам да поверувам дека Роберто бил најдобар.

Заедно со Вермален најзаслужни што Билбао не извади ни бод.

На почетокот кога влезе си реков пиши пропало , и до крајот на прво не ни беше нешто посебен. Али во второ искина како Алвес во најдобри денови.

Заедно со Вермален најзаслужни што Билбао не извади ни бод.

На почетокот кога влезе си реков пиши пропало , и до крајот на прво не ни беше нешто посебен. Али во второ искина како Алвес во најдобри денови.
За Вермален сум пријатно изненаден,лани не играше цела сезона и не очекував нешто повеќе од него и оваа сезона,али според тоа денес што го покажал иако само еден меч не е никакво мерило,треба да добива повеќе шанса оваа година и колку толку да ја врати својата форма,Вермален е одличен играч кога е во врвна форма, али затоа му требаат и повеќе утакмици,најверојатно ќе биде стартер и на наредната утакмица со Матје заедно,а Маскерано ќе иде на местото на Бускец.. а за Роберто можеби изиграл одлично, дури и на нивото на Алвес,но тешко да го сменам мислењето за него... иако ако продолжи вака ќе не демантира и сите ќе го смениме мислењето за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom