- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Абе шо ја смена, сите иста да имаме појако ќе еМногу сум паметен , овде читам .![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе шо ја смена, сите иста да имаме појако ќе еМногу сум паметен , овде читам .![]()
Абе шо ја смена, сите иста да имаме појако ќе е![]()
Само да не е како таа гнасната сезона кога мака мачевме со повреди.
Се надевам дека не е ништо сериозно со Буски и Алвес. Не ми се верува дека Серхи играше десен бек и тоа добро се снајде.
Фали Нејмар во нападот исто како што фали Пике во одбрана. Ова заврши одиме понатаму.
Не знам дали го гледаше, али супер изигра денес.Вермален да ги остави повредите зад себе и да поигра 15тина утакмици по ред ќе ви биде сигурен првотимец. Во форма е топ 5 штопери слушете ме.
него читам тука што сте пишувале и неможам да поверувам дека Роберто бил најдобар.
За Вермален сум пријатно изненаден,лани не играше цела сезона и не очекував нешто повеќе од него и оваа сезона,али според тоа денес што го покажал иако само еден меч не е никакво мерило,треба да добива повеќе шанса оваа година и колку толку да ја врати својата форма,Вермален е одличен играч кога е во врвна форма, али затоа му требаат и повеќе утакмици,најверојатно ќе биде стартер и на наредната утакмица со Матје заедно,а Маскерано ќе иде на местото на Бускец.. а за Роберто можеби изиграл одлично, дури и на нивото на Алвес,но тешко да го сменам мислењето за него... иако ако продолжи вака ќе не демантира и сите ќе го смениме мислењето за него.Заедно со Вермален најзаслужни што Билбао не извади ни бод.
На почетокот кога влезе си реков пиши пропало , и до крајот на прво не ни беше нешто посебен. Али во второ искина како Алвес во најдобри денови.