Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто ваква реакција, ама 30 милиони евра на денешниов пазар се вреќа компири. Без разлика дали ќе ги плати Челзи, Јунајтед, Сити или било кој друг.Педро во Челзи за 30 м евра.Ubili smo boga u njima.
![]()
Не знам зошто ваква реакција, ама 30 милиони евра на денешниов пазар се вреќа компири. Без разлика дали ќе ги плати Челзи, Јунајтед, Сити или било кој друг.
Еден Стерлинг беше платен 70 милиони евраПа искрено многу ми изгледаат за Педро. Во шпанско ретко изигрува цела утакмица после 70та е колапс , камоли во англиско каде темпото е далеку побрзо. За замена од клупа е супер , али мислам дека за 10тина милиони е преплатен.
Пике е суспендиран на мечевите:
Sun 23/08/15 Athletic Club -Barcelona
Sat 29/08/15 Barcelona- Málaga
Sat 12/09/15 Atlético Madrid -Barcelona
Sun 20/09/15 Barcelona - Levante
Оти Халилович крка толкав хејт од фановиве по фејсбуков? Да не сум пропуштил некој негов испад?
Инаку го следам некое време, има потенцијал момакот, само треба правилно да се насои и да го развија. Ни малку не е за потценување.
https://www.facebook.com/DoKogaBarcelonaKeGoUciReal.mk?fref=tsКаде си сретнал некој да го хејта ? Дај да прочитам .![]()