Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Педро во Челзи за 30 м евра. :vozbud: Ubili smo boga u njima. :pos:

Sors (agent Halilovic): "He wants to have playing time to get confident, grow as a player and return to Barcelona." [el comerico]

West Ham is still the most likely destination of Barcelona midfielder Alex Song (27), who is working out individually in Barcelona. [rac1]

Chelsea offer 28+2M for Pedro (28), who is waiting in London for the clubs to seal the deal on his transfer to the English club. [rac1]

Педро во Челзи за 30 м евра. :vozbud: Ubili smo boga u njima. :pos:
Не знам зошто ваква реакција, ама 30 милиони евра на денешниов пазар се вреќа компири. Без разлика дали ќе ги плати Челзи, Јунајтед, Сити или било кој друг.

Педро е попотребен во Челзи отколку во Манчестер , изгледа и самиот си размислил.

Не знам зошто ваква реакција, ама 30 милиони евра на денешниов пазар се вреќа компири. Без разлика дали ќе ги плати Челзи, Јунајтед, Сити или било кој друг.

Па искрено многу ми изгледаат за Педро. Во шпанско ретко изигрува цела утакмица после 70та е колапс , камоли во англиско каде темпото е далеку побрзо. За замена од клупа е супер , али мислам дека за 10тина милиони е преплатен. Ај нишо не се тие пари за бато Роман. :D

Official: Pique has been suspended for 4 Liga games for his red card against Athletic on Monday #fcblive

РЕЖИМ.

Добро е што Вермален ќе биде прв состав и ќе може да се покажи.

Па искрено многу ми изгледаат за Педро. Во шпанско ретко изигрува цела утакмица после 70та е колапс , камоли во англиско каде темпото е далеку побрзо. За замена од клупа е супер , али мислам дека за 10тина милиони е преплатен.
Еден Стерлинг беше платен 70 милиони евра :D
Што знам, јас мислам дека покрај другите играчи што ги имате на тие позиции, цела кариера во Барса некако е во сенка. Ако во дру клуб му се даде шанса да биде стандарден во прва постава, на конкретна позиција, сметам дека може многу повеќе да понуди.

Пике е суспендиран на мечевите:

Sun 23/08/15 Athletic Club -Barcelona
Sat 29/08/15 Barcelona- Málaga
Sat 12/09/15 Atlético Madrid -Barcelona
Sun 20/09/15 Barcelona - Levante

Пике е суспендиран на мечевите:

Sun 23/08/15 Athletic Club -Barcelona
Sat 29/08/15 Barcelona- Málaga
Sat 12/09/15 Atlético Madrid -Barcelona
Sun 20/09/15 Barcelona - Levante

Аууу 3то коло со Атлетико Мадрид. :facepalm: .. Лошо лошо.

Оти Халилович крка толкав хејт од фановиве по фејсбуков? Да не сум пропуштил некој негов испад?

Инаку го следам некое време, има потенцијал момакот, само треба правилно да се насои и да го развија. Ни малку не е за потценување.

Оти Халилович крка толкав хејт од фановиве по фејсбуков? Да не сум пропуштил некој негов испад?

Инаку го следам некое време, има потенцијал момакот, само треба правилно да се насои и да го развија. Ни малку не е за потценување.

Каде си сретнал некој да го хејта ? Дај да прочитам . :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom