Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
1122.jpg
Сега ја гледам сликава и дресов страшно ме потсеќа на Реал... :D

Иниеста можеби ми е еден од најомилените играчи моментално, али колку не го бива за капитен тоа чудо, едноставно ја нема таа харизма за капитен, а да не праам муабет за Бусктетс и Меси. Реално најкапитенски ликови у тимов се:
1. Маске
2. Браво
3. Пике

Абе овие луди ли се од управата бе маме им ебам лоповско, 290 евра ставиле најефтина карта за со Леванте, а баш тој период ќе бидам во Барселона, 15.09-22.09, тој период го одбрав највеќе заради нив да ги гледам, очекував картите да се движат од 50-60 евра па нагоре, ама 290 најниска цена. :eek: Не ни проверив тогаш кога купував авионски карти, ни на крај памет не ми падна дека картите ќе бидат волку отров скапи, стандарт со помалите тимови кога играат картите се движат од 35- 40 евра па нагоре.
Еве сега гледам за со Малага второ коло крај на Август играат 53 евра карта, а со Леванте 4 коло 290 евра ставиле:popce:
Па туристи и Август и Септември има бе мамето ваше хоштаплерско.

Абе овие луди ли се од управата бе маме им ебам лоповско, 290 евра ставиле најефтина карта за со Леванте, а баш тој период ќе бидам во Барселона, 15.09-22.09, тој период го одбрав највеќе заради нив да ги гледам, очекував картите да се движат од 50-60 евра па нагоре, ама 290 најниска цена. :eek: Не ни проверив тогаш кога купував авионски карти, ни на крај памет не ми падна дека картите ќе бидат волку отров скапи, стандарт со помалите тимови кога играат картите се движат од 35- 40 евра па нагоре.
Еве сега гледам за со Малага второ коло крај на Август играат 53 евра карта, а со Леванте 4 коло 290 евра ставиле:popce:

Каде виде колку ќе изнесуваат картите ? За Леванте сеуште не е отворена продажбата.

Арда и Видал нема да добијат бројки до јануари, кога изминува казната од фифа.
Еве ги бројките за новата сезона, забележувате неколку промени :D
CLoq9YPWEAARd7X.jpg:large

11800083_1034265783264956_4022418826435373936_n.jpg

Еве сега гледам за со Малага второ коло крај на Август играат 53 евра карта, а со Леванте 4 коло 290 евра ставиле[emoji14]opce:
Нешто грешка гледаш, на официјалната страна на клубот се купува ама мислам дека се пуштени во продажба само картите за првиот меч

У кој филм е овој Алвес на секои 15 минути што мења бројки?

Иначе што е со Шефот бе? Сакал да си иде? :confused:

Момци вечерва со кој состав излегува Барса?
Читам Маскерано сакал да оди во Италија, Рома -Јувентус што пишуваат шпанските медиуми околу ова?

Агентот на Масче нешто тресел глупости, не ми се верува да си оди шефот. Вчера го избраа за четврт капитен, со аплаузи на тренинг, со све.
Иначе, вечер за првпат во сезона 2015/16 ќе игра МСН. Значи, ќе победуваме.

Сега го постира ова на твитер
Hoy es la Fiesta del Gamper y con ella empieza una temporada llena de retos ilusionantes. Visca Barca!!!!
(Денес е забавата Гампер и со неа почнува сезона полна со возбудливи предизвици. Да живее Барса)

Останува El jefecito. :misticen:

Нешто грешка гледаш, на официјалната страна на клубот се купува ама мислам дека се пуштени во продажба само картите за првиот меч

Каде виде колку ќе изнесуваат картите ? За Леванте сеуште не е отворена продажбата.

На официјалната страна гледав, изгледа грешка им било нешто. Сега не ги дава цените, штета што принт скрин не направив.
Исто како што си дава за Барса Малага од 53 до 360 евра така за Барса Леванте даваше од 290 до 560.

hy7rXoG.png

Каде што е филтрирањето на цената, кај што пишува price даваше од 290 до max 560. Сега нема сеуште продажба, поправиле изгледа.

Џабе пцуењето :)

Се изнапромашија :D[DOUBLEPOST=1438808869][/DOUBLEPOST]Каква акција на МСН :cool:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom