- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.455
- Поени од реакции
- 7.268
каква случајностСлучајно налетав на клипот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каква случајностСлучајно налетав на клипот
Ми се кења од вакви коментари кои се се почести. Ако се најјаките 2 тима во лигата, не значи дека си ги делат титулите. Ваљда ако во нив е 90% од моќта на цела Шпанија, нормално е за очекување да одат титулите кај нив, но значи дека редат нешто, немаат ни потреба од тоа. На долг рок и двете добиваат.каква случајностјасно е годинава дека реал треба да ја крене титулата,шпанското последните години е чиста фарса со поделбите на титулите меѓу барса и реал
![]()
и мене ми се ЌеЊа од она што го гледам на тв,на здрав памет не ебат ко шо сакат.............не ме ебај дека ова е барса против валенсија,сосиедад,билбао,ваљадолид итн во шпанското........Ми се кења од вакви коментари кои се се почести. Ако се најјаките 2 тима во лигата, не значи дека си ги делат титулите. Ваљда ако во нив е 90% од моќта на цела Шпанија, нормално е за очекување да одат титулите кај нив, но значи дека редат нешто, немаат ни потреба од тоа. На долг рок и двете добиваат.![]()
Да. И Мундо Депортиво исто така е весник од Барселона(најстар весник кој сеуште се печати во Шпанија, втор во Европа, после Газета дело Спорт од Италија).Ова некој каталонски весник е ?
На чист шпански пишуваат и 2та весника.Познав по натписите.Не се чисти шпански...Каталонско.
На чист шпански пишуваат и 2та весника.
Само насловот, тоа si quereis, podeis, само тоа е напишано на каталонски, онака како некоја порака(изрека). Многу ретко се случува вака, како сега, да има нешто на каталонски. Дури можеби ова е прв пат да гледам такво нешто. Инаку и на нет и печатеното издание е на чист шпански(кастиљански).