Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
The owner of the investment group who has 40% of Neymar's rights confirms Barcelona's bid is 25M, of which they will get 10M.

Кога ќе ми текне какви цифри се спомнуваа...:pos:

Абе овој сите 100% за 25 милиони ќе ги откупи :pos: Што им прави кога преговараат, Саид од Лост да не им го пушта...Каков цинција човек ццц...

Добро не се вртам у религија и не знам кои расправии ги имате таму, ама ај не ги носите тука, дај не усерувајте секаде теми ако може. Фала!

доџите сада јер смо се доста зајебавали:vozbud:

Mes que dos south americanos. :D Се надевам ќе ми се остварат прогнозите за него за нескладност со тика-таката. За која пара официјално е земен? Пошто ако е стварно 25, браво.

Sent from my Xperia P using Tapatalk 2

Mes que dos south americanos. :D Се надевам ќе ми се остварат прогнозите за него за нескладност со тика-таката. За која пара официјално е земен? Пошто ако е стварно 25, браво.

Sent from my Xperia P using Tapatalk 2

25мил + 2 пријателски натпревари со Сантос:icon_lol:

Абе коа ќе ми текне дека Чигрински го зедоа за 25мил:facepalm: Росел би го донел и Роналдо за некои 20мил:pos:

Не се 25 милиони за Сантос и 20 за компаниите?

Нека ни е честито, нека е само за арно, да успее Нејмар во Барса!!!
Ова 99% значи дека Виља го напушта клубот на лето. Уште само еден стопер да се донесе. За десно крило ќе одиме со Санчез и Педро.

Иначе, Кројф во врска со трансферот на Нејмар, изјави: 'Јас не би ставил двајца капетани на еден брод', мислејќи на Меси и Нејмар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom