Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
vo pravo e krojf
vo barsa nemoze da ima dva kapetani:)
siguren sum deka nejmar nema da se snajde vo barsa
Нема да биде капетанот уште од првата сезона,треба некои 2-3 сезони да помине па да стане во Барса тоа што беше во Сантос (мислам на тоа да има право на зборче)

У курац, очи ме заболеа од сликите на Меси. Стварно не го личи.

Море ако се сликне со парите што ги добил од сликите ќе не заболат очи сите...

Ај наздравје Нејмар.Како што читам низ порталиве веќе е готов договорот(ќе зема 7 Миљки по сезона а подпишал за 28 миљки плус 2 пријателски меча со Барселона).

П.С:Росел,треба да му се даде приматот Влав на годината.Кое ценкало е,боже мој :)

Ај наздравје Нејмар.Како што читам низ порталиве веќе е готов договорот(ќе зема 7 Миљки по сезона а подпишал за 28 миљки плус 2 пријателски меча со Барселона).

П.С:Росел,треба да му се даде приматот Влав на годината.Кое ценкало е,боже мој :)

Дали на вас реформираните вахабии, ви е дозволено да гледате фудбал и изигравате фудбалски аналитичари по каурски форуми ?

Сериозно...

Дали на вас реформираните вахабии, ви е дозволено да гледате фудбал и изигравате фудбалски аналитичари по каурси форуми ?

Сериозно...

Вехабии :)
Одрасни малку,дете си уште ;)

Ако имаш да прашаш нешто бујрум,Приватна Порака.
Не квари теми безпотребно.

Вехабии :)
Одрасни малку,дете си уште ;)

Ако имаш да прашаш нешто бујрум,Приватна Порака.
Не квари теми безпотребно.

Само прашувам. Што има врска дали е приватна порака ?
Јас имам нешто друго слушнато во врска со фудбалот, еве ја и веста:
http://digitaljournal.com/article/319242
За годините не се грижи, секој секому може тоа да му го напише. ;)

Мислам не ти е глупо да разменуваш мислења со луѓе на кои би им се радувал доколку им ја пресечеш главата, или полееш со киселина ?

Picture: Neymar wrote "I'm going, but... I'll be back!" in Santos' dressingroom after training

BLIKA-KCAAEjg8O.jpg:large

Само прашувам. Што има врска дали е приватна порака ?
Јас имам нешто друго слушнато во врска со фудбалот, еве ја и веста:
http://digitaljournal.com/article/319242
За годините не се грижи, секој секому може тоа да му го напише. ;)

Мислам не ти е глупо да разменуваш мислења со луѓе на кои би им се радувал доколку им ја пресечеш главата, или полееш со киселина ?

Не е подфорум религија(ако на тоа алудираш,бујрум во религија и отвори таква тема ).Друго,постот во врска со религија во фудбал фан клуб Барселона е тотално оф топик(а и боде очи на фановите на овој клуб).
Трето,палења,киселини и такви пикантерии во некој друг подфорум со политички прашања или нешто слично.

Ако имаш нешто проблем со верата и верските припадници тоа е твој проблем, не е мој.
Ако имаш некое посебно прашање до мене, бујрум,има приватна порака,она што знам ќе ти одговорам.

П.С:Се надевам модератор има тука кој обзервира.Ако не е презафатен со фудбалсково финале па нека расчисти непотребни “оф топик“ постови.

Jaс фино те прашав. Дали на вас резидентите вехабии ви е дозволено фудбал да гледате. Многу просто прашање, се одговара со Не и Да.

Никаков проблем...

Јас разбрав дека е забрането, слободно демантирај.

Werther ај по ПП вакви работи, пречиш тука.

Од играчите што играа финале на ЛШ и се поврзани со Барса, Хумелс пак беше дрво,а Сандокан ѕвер.

Дај нека направат некоја трампа Санчез-Лева. Тер Штеген нека го донесат и еден одбранбен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom