Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
значи до нејмар е да одлучи дали сака да заврши како робињо или како рони

Не дај боже да заврши како овие двајца.

Инаку според елмундо Нејмар веќе се одлучил за Барца меѓутоа ќе почека се до последниот негов натпревар во дресот на Сантос т.е утре. После утакмицата се очекува и негова потврда дека иде во Барца

Barça News@BarcaUp2Date
Neymar's transfer is complete and will be announced today or tomorrow after Santos' game. #barcanews

Многу голови и асистенции имал,незнаев дека е олку добар малиот(y)
Neymar stiže u Barcelonu tačno deset godina nakon Ronaldinha. Sa Santosom je osvojio šest trofeja, uključujući Copa Libertadores 2011. godine. Ukupno je u 222 susreta upisao 136 golova,i zabilježio 77 asistencija dok je u dresu Brazila u 31 nastupu pogodio 20 puta. Bio je proglašen najboljim mladim igračem svijeta 2011. godine, najboljim igračem Cope Libertadores, tri puta je osvojio titiulu najboljeg strijelca brazilske lige, a 2011. godine je dobio i FIFA Puskás Award za najljepši gol godine u svijetu. Podsjećamo, tek mu je 21 godina, tri mjeseca i 20 dana

Инаку според елмундо Нејмар веќе се одлучил за Барца меѓутоа ќе почека се до последниот негов натпревар во дресот на Сантос т.е утре. После утакмицата се очекува и негова потврда дека иде во Барца
Roni=Ronaldinho....toa sakase da kazi,e sega do tebe e dali sakas da zavrsi ko Roni ili ne ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Keirrison

да не заврши како овој :D

Уште е ваш играч гледам.

А се најавуваше како огромен талент, платија мислам некаде околу 13 мил евра:facepalm:

Хенрике и Кеирисон.. зошто ги донесоа овие 2ца до ден денешен не ми е јасно :eek:
Montagem+Keirrison+e+Henrique.jpg

Таква судбина би била болна без разлика што блескаше 2-3 сезони, јас сакам да продолжи да сјае многу подолго од тоа.
Sakase da kazi deka zavisi od nego dali od Brazil ke dojde kaj nas i ke stane kako Roni ili pak ke odi RM i ke stane kako Robinho,a ne da ja zavrsi karierata vo Barca kako Roni :)

Inaku Neymar gi trolli site : katalonci,madridisti,novinari,navivaci na Santos i tn tn...Daj odluci kade sakas i ne se kurci mn mn da ti ja eb*m frizurata glupa :D

vo pravo e krojf
vo barsa nemoze da ima dva kapetani:)
siguren sum deka nejmar nema da se snajde vo barsa

Сега одкако веќе станува и официално трансферот на Нејмар се надевам дека ќе му остават простор да ги покаже сите свои квалитети а не на пример да мора да подава кога ќе стаса пред 16. Нека ја има слободата на Меси, во спротивно ќе испадне фејл.

Инаку што е до мене пак ќе кажам, ја би го играл Меси како крило заедно со Нејмар а Санчез би го префрлил како класична 9ка

Нејмар----Санчез----Меси

^ Отиде по стапките на Роналдо :facepalm:
954756_576939428994241_1077176932_n.jpg

More than a cute footballer:pos:
Капа доле за овој шо го смислил ова, поглупо не можело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom