- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 4.680
- Поени од реакции
- 8.511
Латас да не го кажа тоа :tv::pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Па ако ги води спортските вести на Алфа, тој ќе да е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Латас да не го кажа тоа :tv::pos2::pos2::pos2::pos2:

stvarno se obidele da go napravat sitoto kako sto igravme vo Rim...gledajte go samo..
stvarno se obidele da go napravat sitoto kako sto igravme vo Rim...gledajte go samo..

Хахаха добра замисла, али сепак головите се далеку од исти. Ето кога го измрда Видич одма право на првиот агол заби, а на клипот го дава на сосема другата страна. Кај голот на Меси тука имаше скок од негова страна, а на клипот се испружи колку што е долг.
Сепак пробале дечките, вреди за поздрав.![]()
Хахаха добра замисла, али сепак головите се далеку од исти. Ето кога го измрда Видич одма право на првиот агол заби, а на клипот го дава на сосема другата страна. Кај голот на Меси тука имаше скок од негова страна, а на клипот се испружи колку што е долг.
Сепак пробале дечките, вреди за поздрав.![]()
Мислам дека набрзо ќе му биде продолжен договорот на Пујол, впрочем, освен дечкото што е легенда на клубот истото е и услов од Гвардиола за негово продолжувањ на кормилото на Барса, односно еден од условите што ги бара Пеп за негово продолжување на договорот е и продолжување на договорот на Пујол.:smir:

)
)
)Abidal always gets me the latest mobile phones. I love them. If something new is launched, I can relax because I know Abidal will get it for me. I have a lot of fun with Abidal, he's a very witty guy.
Lionel Messi,
Barcelona player
Сакаме и ние нови телефончиња, нели!!!!!)
)
)
znaci Abidal ja sledi tehnologijata!!
сигурно ќе биде

Ами како,.... него не знаеме како ја следат автомобилската индустрија :pos2: треба да им го провериме возниот парксигурно ќе биде
![]()