Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе сега слушав Алфа, од наредната сезона е можно Пујол да оди во Манчестер Сити, дури се зборува дека имале и преддоговор, и затоа бил купен Чигрински, да ја пополни евентуалната дупка која би настанала ако си отиде Пујол. Не ме се верува дека Пујол би си отишол ...:nesum:

Абе сега слушав Алфа, од наредната сезона е можно Пујол да оди во Манчестер Сити, дури се зборува дека имале и преддоговор, и затоа бил купен Чигрински, да ја пополни евентуалната дупка која би настанала ако си отиде Пујол. Не ме се верува дека Пујол би си отишол ...:nesum:

aii ne mozam da veruvaam...PUYOL...kapitenot nas bi se prodal za pariiii!!!!!!:toe:

ne be nema teoretski sansi puyol da bide prodaden:nenene::nenene::nenene:
a ako bide prodaden so toa barsa ja prodolzuva losata tradicija koja ja ima
rivaldo ronaldinjo eto ne mi teknuva uste na nakoj

:pos2:

Да ве прашам... зошто верувате на секоја глупост ?:toe:

Во право е ЛаВиста верувате на секоја глупост, Пујол си кажа јасно и гласно дека и 1000 милиони да му истурат нема да оди никаде, тој ќе си ја заврши кариерата во Барса.:smir:

Пујол у Манчестер Сити?
-:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Каталонец кој е цела сезона во Барса,сега е и капитен на тимот и ќе оди за пари во друг тим.:hmm

Кажав во една друга прилика... сите знаат дека Барса е повеќе од клуб, но малкумина знаат што всушност значи тоа:smir:

Само смеа ми предизвикува кога ќе прочитам такво нешто. Пујол кој цел живот го посвети на Барса да оди во сити за пари? Поголеми се шансите Тито да воскресне, отколку Пујол да си оди.

Добро си кажа Лависта погоре.:)

Абе во право е и LaVista со тоа што го кажува, ама ја само кажувам што видов на вестите, се надевам дека нема да е вистина тоа, и дека се излажав себе си а и вас :), барем тие како мене што поверуваа.

stvarno se obidele da go napravat sitoto kako sto igravme vo Rim...gledajte go samo..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom