Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oва новинариве ги изеде глупоќа, секоја чест за исклучоци.:smir:

Ако ако... нека пишуваат. Неможат за друго па пишуваат за ова. Не се замарам, ова не е воопшто точно.

Ако сака некој да свршава на шпекулации нека повели.:smir:

На никоја странска веб страна нема напишано дека Пујол е новата аквизиција на Сити,сепак мислам дека ова кај вас е веќе претерување:wink:

А кога делеше СпортДенес гратис карти за Македонија - Шпанија...?
СпортДенес не ги измисли овие вести за Пујол и Анри. Рошнете по другите странски спортски страници па потоа се преведени на македонски јазик.

Пујол ги стопирал преговорите со Барса за нов договор. Причина за тоа е неговиот статус кој ќе го има во составот на Барса. Па доколку увиде дека Барса не му гарантира првотимски статус, тој ќе остане да грее клупа? Има логика Сити да се интерсира за Пујол, но сепак се работи за шпекулација.

Па никој со сила не ве тераше да делите билети за тој натпревар. И да, ако може линк до некој странски спортски страници каде што пишува дека Пујол е aквизија на Манчестер Сити.

Па никој со сила не ве тераше да делите билети за тој натпревар. И да, ако може линк до некој странски спортски страници каде што пишува дека Пујол е aквизија на Манчестер Сити.

Па за да бидат задоволни читачите, делевме 40 карти за дуелот со Шпанија, а за таа акција никој не рече браво...

djmanga провери ПП...

Па за да бидат задоволни читачите, делевме 40 карти за дуелот со Шпанија, а за таа акција никој не рече браво...

djmanga провери ПП...

Проверив, а може и тука да ги објавиш линковите. Викаш СТРАНИЦИ, каде се тие страници. Зарем вие на вашите информации се темелите само на еден извор ? Имало многу такви сајтчиња како тој што ми го прати, кој објавиле дека некој трансфер е речиси готов, а на крај испаѓало дека немало ни преговори за тој сајт.

Barcelona coach Guardiola wanted to sell Henry

Puyol agent confirms contract talks suspended with Barcelona

Man City alerted as Puyol ponders Barcelona future

За билетите не сакам да коментирам, не сте биле присилени тоа да го правите. Читачите треба да бидат задоволни со вашите новости, а не со делењето на билети.

Погодокот на Иниеста у 93 мин. ме кошташе 50 евра у диско у Будимпешта :pos2::pos2:

Проверив, а може и тука да ги објавиш линковите. Викаш СТРАНИЦИ, каде се тие страници. Зарем вие на вашите информации се темелите само на еден извор ? Имало многу такви сајтчиња како тој што ми го прати, кој објавиле дека некој трансфер е речиси готов, а на крај испаѓало дека немало ни преговори за тој сајт.

Barcelona coach Guardiola wanted to sell Henry

Puyol agent confirms contract talks suspended with Barcelona

Man City alerted as Puyol ponders Barcelona future

За билетите не сакам да коментирам, не сте биле присилени тоа да го правите. Читачите треба да бидат задоволни со вашите новости, а не со делењето на билети.

Се работи за шпекулации значи ќе напоменам уште еднаш. Пујол ги стопирал преговороите со Барса за нов договор, а медиумите шпекулираат како Сити е заинтересиран да го доведе, откако беше заинтересиран ова лето за него.

Имаш и овде за тоа, дека ги прекинал преговорите за нов договор.
види и овде
и овде
зато ти реков, погуглај малку.

Се работи за шпекулации значи ќе напоменам уште еднаш. Пујол ги стопирал преговороите со Барса за нов договор, а медиумите шпекулираат како Сити е заинтересиран да го доведе, откако беше заинтересиран ова лето за него.

Имаш и овде за тоа, дека ги прекинал преговорите за нов договор.
види и овде
и овде
зато ти реков, погуглај малку.

Aбе не сте ни вие криви. Во сите 3 страни што ми ги даде, пишува дека мадридскиот весник АС го пишувал тоа. А пак во мадридскиот весник АС никаде не го пишува тоа. Некој измислува, а кој не се знае...

http://www.as.com/futbol/equipo/Barcelona-3

Inter Make Messi Deal?

Goal.com go Tvrdi Faktov :D:D

Se Veruva li vo Ovaa Glupost ? Ncncnc sto ne ke napisat! :vozbud:

а прочита прво што пишува .... АКО НЕКОГАШ меси реши да ја напушти барселона следната дестинација ќе му биде интер , оваа шпекулација се појави уште кога морати нудеше 100 мил + адријано , пред неколку години , исто така и меси најкултурно ги одби тогаш кажа ми годи интересот на морати , АКО ја напуштам барса НЕКОГАШ
зошто тоа да не биде во интер ..... но НЕМАМ намера да си одам во блиска иднина.

АКО НЕКОГАШ = за 5 - 6 години минимум :) а може и другата сезона ако се случи Божјо чудо и на меси нагло да му падне формата а знаеме дека барса и нема некој толеранција за тоа без разлика колку направил играчот за екипата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom