Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

stvarno se obidele da go napravat sitoto kako sto igravme vo Rim...gledajte go samo..

Хахаха добра замисла, али сепак головите се далеку од исти. Ето кога го измрда Видич одма право на првиот агол заби, а на клипот го дава на сосема другата страна. Кај голот на Меси тука имаше скок од негова страна, а на клипот се испружи колку што е долг.

Сепак пробале дечките, вреди за поздрав.:)

Хахаха добра замисла, али сепак головите се далеку од исти. Ето кога го измрда Видич одма право на првиот агол заби, а на клипот го дава на сосема другата страна. Кај голот на Меси тука имаше скок од негова страна, а на клипот се испружи колку што е долг.

haha pa da zatoa sto se obidele..a najmnogu isto e toa sutot na ronaldo sto odi nadvor od golot...

Да да добар обид. До некаде и успеале. И тука Ето го губи Видиќ само што он го дава на другиот агол голот, а не на тој. И на Меси голот, он скокна на втора статива, а голот го даде на дургата страна.

Мислам дека набрзо ќе му биде продолжен договорот на Пујол, впрочем, освен дечкото што е легенда на клубот истото е и услов од Гвардиола за негово продолжувањ на кормилото на Барса, односно еден од условите што ги бара Пеп за негово продолжување на договорот е и продолжување на договорот на Пујол.:smir:

Мислам дека набрзо ќе му биде продолжен договорот на Пујол, впрочем, освен дечкото што е легенда на клубот истото е и услов од Гвардиола за негово продолжувањ на кормилото на Барса, односно еден од условите што ги бара Пеп за негово продолжување на договорот е и продолжување на договорот на Пујол.:smir:

Алелуја брате :)

Abidal always gets me the latest mobile phones. I love them. If something new is launched, I can relax because I know Abidal will get it for me. I have a lot of fun with Abidal, he's a very witty guy.

Lionel Messi,
Barcelona player

Сакаме и ние нови телефончиња, нели!!!!! :)):)):))

Abidal always gets me the latest mobile phones. I love them. If something new is launched, I can relax because I know Abidal will get it for me. I have a lot of fun with Abidal, he's a very witty guy.

Lionel Messi,
Barcelona player

Сакаме и ние нови телефончиња, нели!!!!! :)):)):))

znaci Abidal ja sledi tehnologijata!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom