Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ahahahahaha:pos2::pos2:
me iznasmea za medot i lajnata ovoj stipsburg

a inaku puyol ke ja napusti barsa koga ke se penzionira

:pos: :pos:

па незнам чек да си го проверам и моето дали е шпицасто.... ноуп, заоблено е :pos:

пс - не ми се провокација овие постови ако некој така ги сфатил, голема фотошоп грешка има сликата...
Ај најди и овде фотошоп сеа! Коби јавно има кажано дека е голем фан на Барса:toe:
6aqT2Y6iCn.jpg
t4EZ4pqFyv.jpg
t3ZySsrfaE.jpg

Videoto so Chelzi e navistina mn interesno, ama ushte pointeresno e koga ke go gledash so vakov Komentator. Videte sami kolku jako go komentira Hrvatov.:smir:

:pos2::pos2:Легенди се коментаториве на ХРТ. Из ничега, из бунара из рудника се вратила Барселона. Според мене колку и да беа слатки победите против Реал од 6-2, над Манчестер во финалето, овој натпревар и посебно овој гол е нешто најдобро што се случи годинава. После толку нервози дома цела уртакмица на крај кога го даде голов кај мене беше лудница. Комшииве како не ми викнаа полиција не ми е јасно:vozbud:

Dolu Desno mislam ovaj deka e Motta, a nad nego Iniesta, Golmanot Reina mislam spomnaa, a ovie vo sredinava ne gi znam.
Ова ти е чиста глупост
Мота е роден 1982,Реина исто,а Иниеста е роден во 1984 година и сигурно не се со Пике и Фабре кои се родени 87'

П.С.Еве го Реина со Викецот

Еве го Иниеста(не најдов слики,ако некој најде..)
А за Мота не најдов ништо,но сигурно не e тој на сликата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom