Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eto'o happy and emotional about Camp Nou return ѕверче

Очигледно е дека Чигрински е по профилот на Пеп, висок и снажен играч кој бил доста добар во скок играта, бил доста брз а и знаел одлично да ја пренесе топката до средината со одлични прецизни пасови.Изгледа Пеп ќе го спрема за идната сезона заедно со Пиќе да бидат главните столбови во одбраната.
Чим Пеп дава 25м евра за играч од одбраната, а притоа сеуште недокажан во голема лига ондак треба да веруваме во неговиот инстинкт, сигурно дечкото поседува нешто што го немаат поголемиот број на дефанзивци.:smir:

По конституцијата овој Чигрински би требало да се вклопи во Барса, а и сигурен сум дека Пеп знае што прави и дека ова со Чигрински е правилен потег. Добредојде за него и се надеваме на добри игри во дресот на Барса.

А за вечер би било добро Максвел да стартува, да видиме како ќе се снајде во вакви, да речеме, поважни натпревари.

И се разбира одиме на победа :)

Eto'o happy and emotional about Camp Nou return ѕверче

Очигледно е дека Чигрински е по профилот на Пеп, висок и снажен играч кој бил доста добар во скок играта, бил доста брз а и знаел одлично да ја пренесе топката до средината со одлични прецизни пасови.Изгледа Пеп ќе го спрема за идната сезона заедно со Пиќе да бидат главните столбови во одбраната.
Чим Пеп дава 25м евра за играч од одбраната, а притоа сеуште недокажан во голема лига ондак треба да веруваме во неговиот инстинкт, сигурно дечкото поседува нешто што го немаат поголемиот број на дефанзивци.:smir:

хехе слично мислење сме имале со разлика од две минути :)

Sreken rodenden na Bojan!

Dobro bi bilo Maxwell da startuva pobrz e,no Abidal poiskusen e!

So doveduvanjeto na Chigrinsky mislam deka Puyol ke bide pocesto na klupata otkolku minatata sezona...ednostavno ke ima mnogu rotacii vo odbranata.

I se nadevam deka vecerva ke ja osvoime Evropa...

Ps: 3-0 pobeduvame

VISCA BARCA :barca::barcafan::bakla:

И после Пепе бил најдобриот дефанзивец во Ла Лига... како не:smir:

kakov Pepe bre..Pique enajdobar,popametno igra,ja sledi igrata na protivnikot i znae tocno koga da intervenira...

Прво нека му е среќенн роденденот на Бојан и да постигне многу голови оваа а и наредните 5-6-7 сезони во Барса :)

Сега за Чигрински .. гледав клипови на Јутуб и е доста добар во скоковите,може да се рече дека има доволна брзина и има прецизни долѓи додавања,во наредните години тој и Пиќе би требало да бидат главните столбови на Барселона исто да не го заборавиме и Хенриќе(во зависоност од развивањето на неговиот талент), и јас мислам дека се многу 25милиони за сеуште недокажан играч во големите лиги но да му веруваме на Пеп :wink:

Инаку за натпреварот за вечер мислам дека ќе испаднеме со првиот состав со исклучок на Иниеста и очекувам победа од 3-1(гол ќе ни даде Чигрински :):)) и да го очекуваме првенецот на Ибра :helou:

kakov Pepe bre..Pique enajdobar,popametno igra,ja sledi igrata na protivnikot i znae tocno koga da intervenira...

Пике размислува многу подобро од Пепе и секогаш размислува со ладна глава и затоа нема такви испади какви што има Пепе. И нормално не заработува по 12 натпревари казна со тоа :pos2:

Пике размислува многу подобро од Пепе и секогаш размислува со ладна глава и затоа нема такви испади какви што има Пепе. И нормално не заработува по 12 натпревари казна со тоа :pos2:

nema da go zaboravam nikogas toj poteg na pepe LOL vikam sto bidna sea so ovoj ahahah
no nema da go zaboravam niti penalot sto go promasia Getafe,i sto mu daaja na real od gotovo veresija

Среќен роденден на Бојан, и честито за Пујол. Вечерва ако игра ќе му биде 100тиот натпревар во европските купови.:)

И после Пепе бил најдобриот дефанзивец во Ла Лига... како не:smir:

Одлично видео:aplauz:, Пиќе:zver:, али морам да кажам дека голот го постигна на маестрален начин, како врвен напаѓач, секоја чест.:cuc:

guardiolachygrynskiy.jpg

-Барса и Шахтјор досега се сретнале шест пати. Три пати победиле Каталонците, два пати победата ја однеле Украинците, а еден натпревар завршил нерешено. Двете екипи никогаш не играле против себе во Европскиот супер куп.
-Барселона ги загуби првите три Супер куп финалиња против Нотингем Форест во 1979, Астон Вила во 1982 и Милан во 1989. Сите три финалиња се играа во два натпревари.
-Барса го има освоено овој куп два пати. Првиот пат предводена од Јохан Кројф на тренерската позиција во 1992 против Вердер Бремен со 2-3 (вкупен резултат), а вториот пат против уште една германска екипа - Борусија Дортмунд во 1997 година, со вкупен резултат од 3-1.

Повеќе интересни факти, тука

Значи прво Среќен Роденден на Бојан и уште многу да си ги дочека.

Вечер мислам дека ќа напаѓаме со прв состав и мораме да ја стартуваме годинашнава сезона со две титули. Во врска со составот напре мора да игра триото Анри-Ибрахимовиќ-Меси, а во одбраната мислам дека ќе игра Максвел. Мој тип за натпреварот 3-0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom