Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eve vi nekoi Wallpaper od mene napraveni so Photoshop:helou:

housecopyv.jpg

thebestofthebest1024x76.jpg

barcelona092.jpg

fcb3piqfue.jpg

На првиот линк во насловот пишува дека Рајкард и Тен Кате беа заедно во Барса,а сега се противници во Европа Лига-со нивните Галатасарај и Панатинаикос

Инаку мислам дека Пеп треба да почне со Абидал како лев бек затоа што игра подефанзивно од Максвел-Шахтјор играат офанзивен фудбал,па мораме малце и да се пазиме!

Јас дефинитивно сум ПРОТИВ овој трансфер

Не сакам таков себичен играч во Барса

Pise deka Rajkard i Ten Cateate ke bidat eden protiv drug vo Evropa Ligata bidejki nivnite klubovi se padnale vo ista grupa! Rajkard e trener na Galtasaray a Ten Cate na Panathinaikos!

Заборавете на лево крило-Чигрински е нашето последно засилување во овој преоден рок:toe:

ne znam ova so Mata mi izgleda tesko izvodlivo!

Ај и јас да пишам нешто по подолго време.Честито првиот трофеј годинава 1/6 вечер одиме на вториот гледам дека Чигрински веќе официјално поптпишал за нас добро е тоа.И на крај групата во ЛШ баш сакав со Интер да се паднеме и ете ми се исполни желбата другите Динамо и Рубин не се битни очекувам да стартуваме со победа во Милано уште на почеток да им дадеме до знаење кој е кој во групата и толку.

fala za prevodot,sekako navivam za rajkard
a inaku tesko deka ke dojde mata,cigrinski bese posledno zasiluvanje

Да да кажа лапшорта дека ќе се земе уште едно засилување. Мата евентуално може да дојде во зимски преоден рок, ама и тоа ми е некако неизводливо, така да на следно засилување можеме да се надеваме наредното лето:toe:

Нема шанси да дојде Мата, Чигрински ни беше последно засилување во овој летен прероден рок ни останува за следната сезона да го вратиме Хлеб од позајмица и толку.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom