Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЈАко,јако.....kоцките се поклопија :))), Ето се враќа на Кампот а Ибра на Меаца.:vozbud::vozbud:АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Добро е што ќе гледаме две исклучително добри претстави, со два одлични мотиватори и со огромен број на екстра играчи.
Реално би требало Барса и Интер да идат понатака но може и те како проблеми да направат руско-украинските Рубин и Динамо.
Групава не е толку тешка со имиња колку што е заебана сама по себе.
И едвај чекам да го видам Ето на Кампот.....:vozbud::vozbud:
п.с. Не го отпишувајте Интер предвреме, да не заборавиме дека ги имаат Ето, Милито, Снајдер и најдобриот голман моментално Цезар.

п.п.с. Ќе заборавев, нека им е честито на Меси и Чави, потполно ги заслужија наградите.

Многу ќе биде јако со Интер, ќе го видиме Ето на Кампот а Ибра на меаца, замислете само Ето како ќе биде поздравен од публиката.:vozbud:
Супер штом се паднавме во ваква лесна група и Интер и Барса но и Рубин и Динамо Киев не се за потценување може да напраат некое изненадување.
Големи имиња ќе се сретнат на овој натпревар помеѓу Барса и Интер.:vozbud:
Едвај чекам да го видам Ето на кампот.

Нека им се честито наградите на Меси и на Чави подполно ги заслужија:pipi:
А гледам и дека Чигрински и официјално е наш играч па ајде едно големо WELCOME и за него.

Добредојде за Чиги :vozbud: , БРАВО ЗА XAVI И МЕСИ... инаку за групата и први да сме и втори влеваме, а инаку најтешка група за разлика од другите :smir:

IMG_0616.jpg

Една слика 1000 зборови!

Последниот натпревар во групите е на гости во Милано... до тогаш се би требало да биде решено и мислам дека ова излезе многу добро за нас. Прво ги пречекуваме на Кампот, а во последното коло играме на гости:vozbud:

au samo zamislite kako ke bide precekan Eto'o na Camp Nou...a bas me interesira kako ke se pozdravat so Pep??!!

Ето би требало да има пречек каков што е достоен за една легенда. Нема да има свиркања секогаш кога ќе ја земе топката.. барем јас така мислам.

А со Пеп... би требало да се поздрават најнормално, сепак се професионалци, а и Пеп му должи многу на Ето, исто како што овој му должи на Пеп.

Da da vo toa ne se somnevam deka ke bide precekan kako LEGENDA!

No kakov ke bide pozdravot so Pep...ja mislam onaka laden od strana na Eto'o...

A mislam deka igracite isto taka odlicno ke go precekuvaat Eto'o!

Мислам дека ова е група во која нема да има проблеми за пласман понатаму, единствено со Интер ќе биде борбата кој да оди како прв. Секако очекувам многу мотивирани да бидат и Ето и Ибра па ќе гледаме офанзивен фудбал.
Одлично за Чави и Меси наполно ги заслужија своите награди.
Чигрински не го знам баш што играч е, ама штом Пеп толку долго го бараше и нудеше голема сума сигурно се работи за добар играч.

Абе ... едни пишуваат првата е на Ноу други на Меаца ... Некој со сигурност да потврди моИТ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom