Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a jas ostanuvam bez zdiv koga ke go poglednam videoto so seste komada so mu gi turivme na zadrid:vozbud:
samo sega me mrze da go baram videoto pa moze nekoj drug da go stave za mene
Ја на тоа видео свршувам,а и се исполнувам коа го глеам Раул како плаче!
Еве го:

Ја на тоа видео свршувам,а и се исполнувам коа го глеам Раул како плаче!
Еве го:

Ех, душава ми се полни кога го гледам ова. Како само го изиграа овој натпревар. Едноставно магија.

VISCA EL BARCA!!!!!

Телохранителот на Меси со “дебело“ досие

sportski.mk напиша:
8a5f9ced0f6859ee663dac01dd1f48b7MessiArgentina.jpg

Како што известува аргентинскиот медиум Ole, новиот телохранител на Лео Меси е еден од најпознатите хулигани и криминалци во Аргентина. Типот се осмничи и за убиство.
Новинарите на една од фотографиите на Меси го препознале Ариел Пуглисе, огромен мускулест тип со надимак Крв. Ова не е нешто посебно страшно ако не се знае дека Ариел е еден од водачите на навивачката група Лос Пералес де Ноува Чикаго која е поврзана со аргентинското подземје.
Исто факт е и дека полицијата има и досје за него во кое тој се осомничи за убиство на Марсел Цејас кој бил дел од противничката навивачка група Тигрес. Тој бил убиен после некој натпревар во 2007-та година.
Исто доста интересен е фактот што поради бројните криминални дејствија меѓу кои имало и пукања, Крв, е неколку пати погоден, а сите куршуми не се извадени од неговото тело, па тоа би можело да му претставува проблем кога би минеле покрај царинските контроли.

Знае Меси кој треба да му биде телохранител. :)

Titititiitititititititi... titititititi... tititititititititi... Henry :pipi:

Коментатор :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Најдобро видео

А јас пак свршувам на овој гол.....кога и да ги гледам некои чудни емоции ми идат

А јас пак свршувам на овој гол.....кога и да ги гледам некои чудни емоции ми идат

Колку и да го убивме реал, овој гол е епски до сеа. Точно пред лицата на фановите на челзи им го здрви голот. Какви само жални фаци направија тие позади голот кога влезе топката, а јас бев во делириум.:)

Videoto so Chelzi e navistina mn interesno, ama ushte pointeresno e koga ke go gledash so vakov Komentator. Videte sami kolku jako go komentira Hrvatov.:smir:

fabregas-455.jpg

интересна фотка..:smir::smir:

Dolu Desno mislam ovaj deka e Motta, a nad nego Iniesta, Golmanot Reina mislam spomnaa, a ovie vo sredinava ne gi znam.

Videoto so Chelzi e navistina mn interesno, ama ushte pointeresno e koga ke go gledash so vakov Komentator. Videte sami kolku jako go komentira Hrvatov.:smir:

Dolu Desno mislam ovaj deka e Motta, a nad nego Iniesta, Golmanot Reina mislam spomnaa, a ovie vo sredinava ne gi znam.

aiii nemojtee nemojtee vaka se naezuvam koga go gledam ovaa...

Jas bas na HRT go gledav natprevarot togas....uhhh kako sega da se slucuva celiot se naezuvam....

Ovoj e gol na SEZONATA!!:barca::barca:

Wooow, :) Човек да не престане до го врти ова видеото, какви само емоции излегоа од овој човек :) Iz bunara, iz rudnika se vratila Barcelona :) :zver:

Wooow, :) Човек да не престане до го врти ова видеото, какви само емоции излегоа од овој човек :) Iz bunara, iz rudnika se vratila Barcelona :) :zver:

A pred akcijata slusnete sto veli....igraca Barcelone so zadnji atoma snage pokusaju da se priblizavaat do 16-ike Cech-a....i samo doagja eksplozija od komentatorot INIEESTAAAA GOOOLLL:barca::barca::barca:

Kobe loves Barca :)

kobe+bryant+la+lakers+los+angeles+lakers+barcelona+barcabar%C3%A7a+soccer+football+espn+mag.jpg

A pred akcijata slusnete sto veli....igraca Barcelone so zadnji atoma snage pokusaju da se priblizavaat do 16-ike Cech-a....i samo doagja eksplozija od komentatorot INIEESTAAAA GOOOLLL:barca::barca::barca:

Човекот експлодираше како атомска бомба кога им го бапна Иниеста :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom