Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислев 20 ќе носи заради тоа што неговата бројка 27 мислев Педро ќе ја носи,ама како што гледам нема причина Чигрински да ја смени бројката која ја носеше во Шахтјор-27,заради тоа што Педро ќе носел 17 годинава

Ne moze Chygrynskiy da ja nosi 27 bidejki pravilata vo spanija se jasni prv tim broevi od 1 do 25 taka da Chygrynskiy najverojatno ke nosi 20 i da se nadevame deka ke mu nosi sreka kako na Dani Alves toj broj

Абе што сака нека носи само да игра добро и да се исплати инвестицијата во него :)

Dobar igrach e Chigrinsky, Iskreno mn me raduva sto Barsa go angazhira,:vozbud:
Go go gledav vchera Felipe protiv Real Madrid, Isto i toa momche mnogu dobro igra, i mi e Zhal sho ne go potpishavme.

Btw : Madrid pak so Penali pobedi pravat, mn me nerviraaat sudiite, kolkava samo Reputacija mu imaat digranto na Real, i Raul.:smir:

Стигна Чигрински
GAbaVjjNTO.jpg

Добредојде Чигрински. :)
Па ако е можно и да го видиме да дебитира утре. :vozbud:

Aj dobro ni dosol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a inaku real sinoca i ne pokaza koj znae kakva igra
na domasen teren i protiv deportivo edvaj pobedija,se nadevam deka ke prodolzat so takvata losa igra

Aли 3 бода си се 3 бода. Можам да кажам и јас дека Барса не прикажаа кој знае каква игра со Шахтјор, па си го освоија трофејот. Башка на Реал и многу тешко му иде со Депортиво, секогаш се мачи..

Честито Чигрински. :smir:

Добредојде за Чигрински!
Депортиво им покажа што е игра на Реал :vozbud:

Ајде и официјално Чигрински е играч на Барселона од денеска.

Не правете многу споредби за мечот со Шахтјор и за тоа колку добро изиграл Чигрински против Барселона, зошто нема место за споредби. Тие играа катанаџо и во тој систем е многу полесно да се браниш, па макар имал и противник каков што е Барса.

Во Барса никој не ни помислува на бранење... овде се се врти околу топката и околу нејзиниот посед. Одбраната игра подалеку од сопствениот гол и придонесува во нападот. Овде еден одбранбен играч мора да знае како да задржи топка, како да даде прецизен пас преку пола терен (Маркез, Пике)... ако Чигрински ги има овие квалитети тогаш не се сомневам дека ќе има многу убави години во Барселона.. впрочем штом Пеп толку запна по него, значи дека во него има нешто што ние незнаеме.

Сепак мислам дека ќе поминат некои 2 месеци додека да се прилагоди. Исто како и кај Ибра, се е прашање на време:vozbud:

и официјално нека ни е честит Чигрински:smir:
Да се надеваме дека ќе се прилагоди во најбрзо време зато што и за одбранбените играчи и не треба којзнае колку се надевам дека за 3 до 4 утакмици ќе му биде доволно :)

ке игра ли утре Чигрински знае некој ??

Со среќа да си го служиме Чигрински, па може да го видиме утре да поигра некој си 10 -15 мин ;-).
Иначе изгледа ќе го дадеме Хенриќе на позајмица во Расинг.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom