Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чигрински утре пристигнува во Барселона... попладне би требало да ги мине медицинските тестови а потоа ќе следи презентацијата:smir:

Hmm Eto'o odigra mnogu dobro za Inter..

Vo ponedelnik odime na prvata pobeda vo La-Liga:barcafan:

Доколку мислете дека сликата на Алфа ТВ е срање (или не) , можете да пишувате во оваа тема. Пошто ке мора да гледаме фудбал на неа, а во некои градови и не е баш нај сјајна.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=43225

Поздрав.

Ако стават и македонски коментатор ке гледаме. Ти како би преферирал да гледаш со коментатор што го разбираш или со коментатор што не го разбираш?

Он ги разбира и двата.:)

Иначе стварно е катастрофа сликата, мора да се пише меил до Алфа. Ако не ја управат работата и јас ќе гледам на Алсат. Албански е али шо да се прави, ставаш на муте и уживаш.

Сепак да се надеваме дека алфа ќе ја упраи работата.

Сликата на Алфа е за никаде мора да се направи нешто ако не ја ќе си глеам на Алсат, нема везе јазикот..:toe:

Ако стават и македонски коментатор ке гледаме. Ти како би преферирал да гледаш со коментатор што го разбираш или со коментатор што не го разбираш?

kako sto kaza Viktorianus jas razbiram i na makedonski nema problem toa...a a ako komentatorot e podobar bi gledal na mak zs da ne??

Ama ja momentalno gi gledam natprevarite na SuperSport,Albanija stvarno komentatorot e jak!

Стварно безвезе без звук да гледам на алфа, не се чувствува атмосферата

iako gledam na satelitska fudbal DigiTv,sepak na alsat m top bese deneska utakmicata real-deportivo,kristal slika i zvuk:helou:

Ето-Ибра беше најдобриот трансфер ова лето .... бар за навивачите на Интер во досегашниот тек на сезоната ....

Гледаше некој вечер утакмицата ?

Ето - ЗВЕР !

Ето одсекогаш бил ЗВЕР и секогаш ќе си остане... барем за нас, навивачите на Барселона.

Ќе видите за што ви зборувам кога ќе гостувате на Камп Ноу.:smir:

Ето-Ибра беше најдобриот трансфер ова лето .... бар за навивачите на Интер во досегашниот тек на сезоната ....

Гледаше некој вечер утакмицата ?

Ето - ЗВЕР !

gledavme gledavme...ubavo mu krkavte na Milan :)

Malce me fati nostalgija za Eto'o :)

Остајте тоа, мора да гледаме за натпреварот со Хихон... иако не е некој високопрофилен противник, сепак последниот натпревар го игравме вчера и натпреварот во понеделник може да преставува трка со времето за сите кондициски да се опорават.

Меси нема да игра, но би требало да играат Ибра и Анри во нападот, помогнати од Педро на местото на Меси.

И конечно ќе можеме да го видиме првиот настап на Иниеста сезонава:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom