Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум видел подефанзивна игра да можеа шахтјор да се вратеа сите на гол линија ќе се вратеа барса изведе 20 корнери, доминантна игра но без реализација башка не свирнаа 2 пенала али ајде од понеделник почнува вистинското и се надевам ибра да почне малце поише да се вклапа у игра.

Ај бе нека дадат Барселона гол, да се порадувам малце.
Иначе Меси Кичмата пред малце а?

Утакмицава толку многу потсеќа на првата со Челзи на Камп Ноу, кога застанаа 11 души назад и не се помрднаа подалеку од 30 метри од нивниот гол:tapp:

Алвес праел операција на ушиве а? :pos2::pos2::pos2: Ко залепени со фластер му се :pos2::pos2:

alvesears.jpg

Хаха, сега на ред е Златан да се среди во тоа израстокот на носот :vozbud::vozbud::vozbud:

bb[noone];2866958 напиша:
ќе го тепаш ????:tapp:

Не бе, не ме сфаќај погрешно, го ценам меси, туку тој се силеше на овој од одбраната на Шахтјор дека ќе тепа демек...

Не бе, не ме сфаќај погрешно, го ценам меси, туку тој се силеше на овој од одбраната на Шахтјор дека ќе тепа демек...
Тој од шаџтјор беше Дарио Срна и балканче ако не испровоцира кој ? И така ова му е единствена шанса да го ѕирне меси :)

A што се случува со Иниеста? Зарем уште ја лекува таа повредата од пред финалето со Манчестер?

Сеа ако ни го здрват при крај ќе биде смешки.:pos2:

Иначе во игра ваљда Бускетс ќе влегува на местото на Туре.

Нели е пологично Меси да ги изведува корнерите од десната страна, а Чави од левата?

поарно Гвардиола да го извадеше Меси да го одмараше..

Да им се мочам титулата нека ја земат ајде ебате ретардите уште тренеро да застане пред голот :nerv:

bb[noone];2867000 напиша:
поарно Гвардиола да го извадеше Меси да го одмараше..

Искрено да ти кажам најдобра опција ќе беше тоа. Али нема веќе што да го одмара, и без тоа е исцеден нека игра до крај. А од толку менање на страните ќе заборават на која страна напаѓаат и ќе си дадат автогол.:pos2:

Изгледа пенали ќе гледаме како што ми стои работата.

Да им се мочам титулата нека ја земат ајде ебате ретардите уште тренеро да застане пред голот :nerv:

Некои екипи немаат толку многу титули како нас, па и беден супер куп им е важен. Ги потценив Шахтјор, мислев дека нема да играт толку агресивно во одбрана, сепак тоа е еден вид ревијален меч и пехарот не е толку битен, али овие како ЛШ финале да играт идиоти глупи.

Ајде Чигрински еден автогол нека си даде, и без тоа е играч на Барса.:)

Нели е пологично Меси да ги изведува корнерите од десната страна, а Чави од левата?

И јас тоа се подразмислив. Порано се изведувале левучар од лева, деснучар од десна страна, старовремски е тоа(директно на глава само).
А сега се изведуваат обратно, ако не ја закачи никој со глава да оди накај голот, многу почесто практикувано во слободните.

Нашиве тешко дека вежбале пенали, лошо ни се пише:))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom