Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој ибрахимович на живци ми иде :nerv:

Како му ја намести Ибра на Анри. Сантиметри фалеа.:)

Уфффф сеа требаше да му подаде, себично одигра Ибра.

Него гледај него остави го ќе направи нешто и тој не знае кај трча сеуште.
Грешка си не трча! Ето повеќе се залагаше од него барем јас така мислам!

Пс Извинете за моиве филозофии ако ви пречат, не сум од оние експертине што демнат на форумов :)

Пс Извинете за моиве филозофии ако ви пречат, не сум од оние експертине што демнат на форумов :)

Брат уште му е 2ра утакмица, а и Шахтјор се игра со сите сили во одбрана.

хах една утакмица на Ибра и одма...од минатата утакмица Ибра се гледа дека се повеќе и повеќе се уигрува со екипата јас сум сигурен дека другата утакмица со Хихон ќе бидеме кај кај поубедливи.

Брат уште му е 2ра утакмица, а и Шахтјор се игра со сите сили во одбрана.
Што знам ја гледав со Сити ја гледав со Билбао супер купот и некако не покажа нешто за да му се восхитуваме !

btw најдов една добра сликичка

Овој 2 пенали не ни суди нек иде у пичку матер. Ајде сеа продолженија треба да играт. :@:@

јас незнам шо сите толку се замарате со уакмицава(не ми е и мене сеедно ама не ми е ни којзнае што) ќе ја видите вистинската Барселона во Понеделник :wink:

Алвес праел операција на ушиве а? :pos2::pos2::pos2: Ко залепени со фластер му се :pos2::pos2:

Messi has gone wild !
Каде е мирниот меси бе, доброто момче ?
И нека не се дига ногу, и онака е 50кила со кревет заедно.

Друже колку пари се има уплатено на оваа Барса и јас ја играв и сите други секој ја играл така даааааааааааааа(сепак мислење)

Таков анти фудбал немам гледано уште од челзи во полуфиналето. Незнам шо се замарат, сеа повеќе умор ќе има само за во понеделник.

Меси спизда хаха.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom