Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Honor Cadet Division (Cadet A):
UE Vilassar Mar 1-3 FC Barcelona A
Goals: David Babunski (15) 2, Jean Marie Dongou (15) 1
MOM: David Babunski, scored two and assisted the third in what was a near perfect display of vision and passing from the Cadet A midfielder.

Ви звучи ПОЗНАТО :јеп: ????? Ке го биде детево излеа :vozbud:
Ајде луѓи зимајте сега дресови на Меси, Педро и Џефрен, а по неколку години ќе купуваме од Бабунски изгледа дресови:vozbud::vozbud::vozbud:

Знаете нешто повеќе информации за ова детево Бабунски. Дали е константно добар играч или е one match star?

picture.php

Kung-fu Babunski :)

Ќе го биде детето. Инаку она што ме импресионира кај Барса е што талентите ги држи по максимално стог режим...да немаат никаков контакт со новинари и сл. Па и оттаму се чудиме кога ќе излезе некој инстант талент во прв тим.

Imase intervju na Topki pred nekoja nedela so David Babunski, deckoto ne znae Makedosnki izglea nema ziveeno ovde. Se nadevam deka ke stane soliden igrac makar i da ne ostane vo Barca

Imase intervju na Topki pred nekoja nedela so David Babunski, deckoto ne znae Makedosnki izglea nema ziveeno ovde. Se nadevam deka ke stane soliden igrac makar i da ne ostane vo Barca

Ако го гледаше интервјуто до крај ќе видеше дека дечкото знае македонски :) И живеел овде, до 8-ма година од животот ми се чини. Поголемиот дел зборуваше на шпански бидејќи му беше полесно, но на крај одговори на 2-3 прашања и на македонски јазик.

malku mi e cudno toa
ako ziveel do 8ma godina vo mkd kako moze sega da ne znae makedonski
znaci toj bil 2 odd,sepak ne e bas mal za da go zaboravi mak.jazik

http://sportdenes.com/201001261537/fudbal/spanija/go-kaznija-ronaldo-so-2-natprevari-neigrane.html
ama go ebale pederceto:pos2:

Ама не е фер...иста ситуација била како таа на Меси само што роналдо му го скрши носот на противникот...а Меси не го ни чепна во лицето..тоа ти е исто бе :)

^Да бе да, сега крив им е Меси што бил понизок од Роналдо :pos2:.

Не бе..па да беше посилен Меси ќе убиеше сигурно некој :)

Да беше "јак" како Роналдо сигурно ќе наебеше играчот на Ваљадолид :pos:. Абе шо да ти зборам.:uvo:

ahahahahhaa:pos2::pos2:
neznam dali prociravte edna izjava na ronaldo
ako bese igracot povisok nemalo da go udri po glava
ama najdobro igracot da bil pomal i voopsto nemase da go udri:pos2::pos2::pos2:

mislam deka me svativte so sakam da kazam
aj ako ja najdam i ke ja stavam tuka taa vest

P.S.inaku na messi trebase da mu dadat kazna da ne igra cela godina:pos2:

Абе патетики е работава ама нема веза. Нека има среќа шо не беше фаулов во Англија оти таму кога ќе му ја здрвеа една казна 4-5 утакмици немаше да знае од која страна да испадне после :pos2::pos2:
Ама ако доста му се и оволку таман за да не се прекине традицијата против Депортиво:)

Еј абе жив бил форумот, добро е :)
Инаку одличен натпревар против Ваљадолид.
А за КРоналдо само еден една реченица.
Лигаво педерче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom