Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни требаше "освежување" во средниот ред, само незнам колку ќе биде спремен за игра Јаја, мислам дека Пеп ќе му даде мал одмор за да може да биде свеж и одморен за наредните натпревари. Сепак, драго ми е што Туре се враќа во тимот.

Алфонс Годал официјално поднел кандитатура за наследник на Лапорта.

Како и што претпоставив пред дуелот, Ваљадолид на стартот почна мотивирано, имаше неколку напади, но потоа следуваше совршената контра, а потоа и голот на Алвес ги докрајчи.

Наредно коло Реал гостува кај Ла коруња каде нема победа мислам последниве 15на години, башка без Роналдо, така што може да се очекува кикс и зголемување на разликата.

Како и што претпоставив пред дуелот, Ваљадолид на стартот почна мотивирано, имаше неколку напади, но потоа следуваше совршената контра, а потоа и голот на Алвес ги докрајчи.

Наредно коло Реал гостува кај Ла коруња каде нема победа мислам последниве 15на години, башка без Роналдо, така што може да се очекува кикс и зголемување на разликата.

19 години немаат победено, плус како што кажа без Роналдо и Игуаин, а ние имаме релативно лесна задача против Хихон па има шанси да оди на повеќе од +5 разликата:smir:

Туку ајде Лотарија на Барселона:
Голот на Дани Алвес беше шут или нафрлување??:)

Решени се голгетерските проблеми за наредни 10 години :) Момчево се вика Гаел Еток, има 15 или 16 години... Абе клон на Ето :) Дури и името му е ептен слично :)

А ако некој успее да дознае како се вика момчето кое носи седмица во клипот, од делот 2:08 натака, го частам пиво (а ќе видите и зошто ме интересира...)

едит: Сам ќе се частам пиво :) Веројатно станува збор за isaac cuencа. Мама миа, со вакви деца, иднината е безбедна :) Нема да плаќаме грдни милиони, а пак ќе сме шампиони!

Ако се овие по 15 - 16 год, би требало да е тука и на Бабунски син му :) Нели во топки кажа дека е во младинскава екипа и потоа од таму одат во Б тимот и на крај завршуваат во првиот тим.

Еток го имам постирано во темата фудбалски таленти, можите таму да видите и други супер таленти од Барса

:wtf: hah ne mozam da veruvam real go sporeduva ovoj slucaj:
34o1wth.gif

so toj kade ronaldo go udri igracot na Malaga...c c c:tapp:

Мило ми е за Туре, иако мислам дека Пеп ќе му даде повторно барем овој натпревар на Бускетс (за да го одмори малку Туре).

Хихон наши се сто посто, да губиме нема шанси, а ваљда нема да бидеме глупи Х да изиграме. Реал ако ремизира или изгуби, 85% титулата е наша :)

Honor Cadet Division (Cadet A):
UE Vilassar Mar 1-3 FC Barcelona A
Goals: David Babunski (15) 2, Jean Marie Dongou (15) 1
MOM: David Babunski, scored two and assisted the third in what was a near perfect display of vision and passing from the Cadet A midfielder.

Ви звучи ПОЗНАТО :јеп: ????? Ке го биде детево излеа :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom