Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne me smej molim te. Iniesta e tapa godinava, stalno e povreden ili se oporavuva, seuste ne e ni na pola so bese lani. Razocaruvacki e so e mnogu baven, so ogled na toa deka e pomal od drugite igraci

You are kidding me right?

Точно дека не е како лани, али Иниеста ако нема брзина во тимот незнам кој има. Какви само продори прави, по 2-3 играчи навлекува со него, а плус и разбирањето со Меси на теренот им е огромно. Иниеста и оваа година игра најважна алка во тимот на Барса. Според мене супер одигра со Севиља, и ако ја повтори таа игра и вечер на сите ќе ви стане јасно за каков играч станува збор, уствари знаете веќе.:)

Момци, нека ни е честито победата над Ваљадолид, ја завршивме полу сезоната без ниту еден пораз во Примера и доколку продолижиме во исто темпо ќе немаме мака за одбрана на титулата во Примера.:back:

п.с.Само уште Ибра да се поправи и ќе почнеме повторно со петарди :wink:.

Нека ни е честито победата против Ваљадолид и нека ни се множат, иначе голот на Алвеш беше феноменален и обитот ножички на АНРИ.:pipi:

aj konecno go napravija forumot
inaku za igrata nema nikakva zamerka,site odigraa odlicno osven ibra mora da se popravi malku

Нека ни е честита победата, сосема заслужено си тепавме. За тимот немам замерки и нејќам да ми го чепкате Иниеста, подобри сме едно 50% само со неговото присуство на теренот:smir:

Нека ни е честита победата, се беше одлично изиграно како и секогаш!

форумот работел-неработел,Барса на висина на задачата :smir:

Нека му е среќен роденденот на Чави, полни 30 години, а сеуште е најдобар на неговата позиција:barsa:

Ајде нека ни е честито победата против Ваљадолид,и да си продолжиме вака и понатаму,иначе Туре се враќа и од следниот меч ке биде на раполагање

Ajde dobro e se vraka Toure...i sega ke bideme uste posilni :)

Ibra poleka se vraka vo forma..ke gi ima i golovite ne se sekirajte!:pobeda:

Среќен роденден Чави ти посакувам уште многу титули во Барса и многу добри години бар тие што ти преостануваат.:pipi:

ah za malce ke zaboravev :)

Sreken rodenden neka mu e na Xavi...:smir:

да си на врвот на играчката кариера на 30 години тешко некој може да го стори тоа, среќен роденден маестро Чави!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom