Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде нека ни е честито победата со Ваљадолид(со мноооооооооооооооооооооогу каснење)...и да го повториме истото со Хихон!

Па и не глеам некој голем избор на добри десни бекови. Али во случајов пошто се работи за замена на Алавес би сакал да го лапнеме Рафиња. Дечкото е одличен само мислам дека нема да сака да биде резерва, макар тоа било и во Барса.
Ништо чудно раководството да купи некој анонимус од Бразил или од Аргентина.

Да ти кажам право и јас мислам за Рафиња, но и за Срна.
А не е ни чудно да излезе некој добар на Светското Првенство па да го земеме.

Што се однесува за доведување на Центар Мидфилдер и Лево Крило, мислам дека е Подобро да се најдат други така да речам помали Звезди, од типот на Вилиан и Вељосо, или уште други.

Ме мрзи да се правиме како Реал Мадрид, да земаме Звезди во нашиот Клуб тоа најмногу го мразам.

Мислам дека сите ја помниме 2009-10 кога Гвардиола доведе навистина Помалку прочуени играчи но за возврат со тие Играчи освоивне се што е можно, или едноставно ме мрзи кога станува збор за доведување на Звезди.:smir:

Да ти кажам право и јас мислам за Рафиња, но и за Срна.
А не е ни чудно да излезе некој добар на Светското Првенство па да го земеме.

Што се однесува за доведување на Центар Мидфилдер и Лево Крило, мислам дека е Подобро да се најдат други така да речам помали Звезди, од типот на Вилиан и Вељосо, или уште други.

Ме мрзи да се правиме како Реал Мадрид, да земаме Звезди во нашиот Клуб тоа најмногу го мразам.

Мислам дека сите ја помниме 2009-10 кога Гвардиола доведе навистина Помалку прочуени играчи но за возврат со тие Играчи освоивне се што е можно, или едноставно ме мрзи кога станува збор за доведување на Звезди.:smir:

не знам колку го сметаш Суарез за Звезда, ама јас мислам дека тој е вистинскиот избор за лево крило! Касерес да го земеме од позајмица за десен бек, Фабрегас евентуално средина, голманче замена за Валдес (по можност од младинската школа).

не знам колку го сметаш Суарез за Звезда, ама јас мислам дека тој е вистинскиот избор за лево крило! Касерес да го земеме од позајмица за десен бек, Фабрегас евентуално средина, голманче замена за Валдес (по можност од младинската школа).

Убо мислење е Суарез таман ни фали таков.
Ионака тој не е форсиран како некоја голема звезда, и сите останати така мислат, за Десен бек мн убав одговор даде, Касерес и јас сакам да се врати, освен тоа што во Јуве одигра прекрасни натпревари, тој може да се користи и како Централен Дефанзивец.
Голман, добро ке биде да го земеме тој Браво иако врска неам ни кој е ни други информации.

А за Фабрегас ич не ми се прае ќеот, подобро е да земиме некој како претходните набројани, да не е звезда или слилчно. Да гледаме Блескава иднина во тој што ке се ангажираме, како и во предходниве, или Кратко кажано, да биде некој што Покажува Потенцијал, Фабрегас мислам дека веке е Почнат да се Троши, и го гледам како Главна Звезда во Арсенал па затоа не го сакам.:smir:

За замена голман би сакал да го промовираме или Рубен Мињо или Ојер Олазабал..

Ако можеме да го вратиме Касерес би сакал да го направиме тоа, а ако не, за замена Срна никако (најмногу заради закачката што ја имаше со Меси), можеби некој од Африканскиов куп..

Фабре би сакал да го земиме, можеби другото лето, за ова или Афелај или Велосо ..

За лево крило, мислам дека не ни треба, па и да го продадеме Анри, преголем квалитет имаме, кој треба да биде искористен (Бојан, Џефрен, Педро, Гаи).

Читав преска демек не се знаело дали Алвес ќе настапува не бил спремен или имал некаква ситна повреда. Во тој случај Пујол би играл на негово место, а Пике и Маркез би биле централни дефанцивци. Овде и Чиги влегува во комбинација но незнам дали Пеп би го ставил него.

Инаку се што е помалце од 3 бода се смета како неуспех на тоа гостување. Ем Реал гостува на Риазор, каде што немаат победено цела вечност, па така да статистиката и историјата се на наша страна. Секако ова немора да значи ништо, нам ни е битно само ние да победуваме. Останатото ќе си дојде...:barca:

Ај пиши што има, ништо неможам да отворам, надминат ми е лимитот.

Роналдо исто удира еден играч со рака...ама тогаш не беше видено од судиите...

Пс.ако не ви го отвара страницата тогаш кал линкот бришете го последната цртичка

Роналдо исто удира еден играч со рака...ама тогаш не беше видено од судиите...

Пс.ако не ви го отвара страницата тогаш кал линкот бришете го последната цртичка

Super ,da se vidi ligleto deka deli laktovi:helou:

А за да потврдиме дека стварно е лигле :

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom