Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека ни е честито Максвел, задоволен сум од овој трансфер, левата бековска позиција е веќе добро покриена и останува да почекаме до 27 јули и да видиме дали ќе се донесе некој напаѓач и играч од средината.

Top secret:Spored EMD Villa mu se javil na Txiki i mu kazal deka e podgotven da go plati ostanatiot del sto Valencija go bara(znaci Barca ponudi 42 mil,a Valencia bara ne pomalku od 50 mil).Ili drugata varianta e toa deka se dogovoril da mu bide namalena veke dogovorenata godisna plata za 1 mil sekoja godina,za sega Barca da plati 50 mil i konecno da go dovede vo svoite redovi.

ako ova e tocno ne znam sto cekaat ovie od Barca,sram e da ne go zemaat:toe:

Јас да сум на местото на Лапорта ќе кажам на јавноста дека сум го прифатил предлогот на Виља да му ја намалам платата, а ќе ги платам сите 50 милиони.

Така ќе има изговор дека не потрошил „непристојна“ сума на пари и ќе го завршиме трансферот.

Јас да сум на местото на Лапорта ќе кажам на јавноста дека сум го прифатил предлогот на Виља да му ја намалам платата, а ќе ги платам сите 50 милиони.

Така ќе има изговор дека не потрошил „непристојна“ сума на пари и ќе го завршиме трансферот.

odlicna ideja bravo do tebe stvarno super bi bilo vaka,zato sto iako Villa prifatil da mu bide namalena platata,sepak ne e fer od stranata na Barsa da mu go praat ova:toe:

Значи левата бековска позиција е покриена,сега останува уште еден напаѓач и еден што ке го замени јаја туре на 1 месец затоа што со кеита ке бидат отсутни :) иако тоа не е морално може и бускетс да го прави тоа но за напаѓач мора да се земе.Само не знам шо мислат лапорта и гуардиола да прават со резервен десен бек затоа што немаме никој класичен десен бек освен алвес или па планираат во случај да се повреди алвес(недај боже) да го менува пујол а централни да ни останат маркез,пиќе,милито и еден од касерес и хенриќе или евентуално 2та ако милито не е добро опоравен :)

Сега гледам дека ако Задриѓаниве го земат Чаби Алонсо ќе си оди еден од Диара или Гаго...ако би можеле да им го земеме Диара за да го замени Јаја би било многу добра опција ;)

Ајде нека ни е честито новиот играч ќе имаме солидна замена за Абидал следната сезона :).

Со Кеирисон што се случува ??? Знае ли некој ???
Поздрав Пишете.

Со Кеирисон што се случува ??? Знае ли некој ???
Поздрав Пишете.
Па треба и него да го земеме оваа недела али незнам што ќе се случи ако го доведеме во тимот тој ќе биде нашиот втор Меси,не треба да го испуштиме.:toe:

Интер и Барса се договориле за позајмица на Хлеб во Интер тука http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=48e64a5e-e176-4fb0-acc2-71e68b9c6ad2&ln=3&typeBack=default.

И најверојатно утре ќе биде презентацијата на Максвел би сакал да го носи бројот 16.:)
Барса била заинтересирана за Поулсен супер ќе ни биде ако дојде.:vozbud:
http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=226a0555-795e-40dc-83af-e01ee7ac4966&ln=3&typeBack=default

ti bratce povike si za kosarka kako so te gledam,a ne za fudbal

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4367-941f-3d8c6e0ecd8b&ln=3&typeBack=default
najverojatno prvoto zasiluvanje
pomalku sum iznenaden oti nisto ne se zboruvase za ovoj igrac a sega naednas e igrac na barsa
kolku tolku ke brka rabota po levata strana

pa normalno deka sum za kosarka be no sum fun i na barca sega znaci ako imam sliki od boston ... deka ne smeam niso drugo da pisuvam bog da cuva...:pishtoldz

За само 4,5М евра го купивме Максвел.Супер засилување според мене + многу евтино го зедовме:vozbud:

Честито ново засилување, па со со здравје да си го користите.
Иначе, штета што за Виља одредија толкава цена, многу добро ќе се снајдеше во Барса.

ajde konecno po tolku vreme i barsa pocna da razmisluva za kupuvanje na igraci
sega ostanuva da vidime so ke se kupi i kako ke bide
hleb zaminuva na pozajmica a za poulsen se uste ne se znae so ke bide
a inaku na koja pozicija igra poulsen na sredinata na terenot

sredina igra,ama pred nekolku nedeli tipot izleze i kaza deka e sreken vo juventus i deka ke se bori za prvotimski status:toe:

Нека се бори не ни е потребен на нас.

Кој и да дојде во Барселона тешко може да заигра во првиот тим затоа толку слаби трансфери има во Барселона овој период. Не е се во политиката во Барселона и на Лапорта

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom