Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мн од тие шо се за Барса ја засакале откога стана Шампион, а пред тоа нишо не викале или поранешни фанови на други клубови!!!!:toe::toe:

Мн од тие шо се за Барса ја засакале откога стана Шампион, а пред тоа нишо не викале или поранешни фанови на други клубови!!!!:toe::toe:
ti bratce povike si za kosarka kako so te gledam,a ne za fudbal

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4367-941f-3d8c6e0ecd8b&ln=3&typeBack=default
najverojatno prvoto zasiluvanje
pomalku sum iznenaden oti nisto ne se zboruvase za ovoj igrac a sega naednas e igrac na barsa
kolku tolku ke brka rabota po levata strana

Честитки за Максвел добар играч а и ви фали добар лев бек :)

Значи немаше потреба да се даваат по 15мил за Филипе или Сантош земавме играч за 4.5м кој исто ќе ја грее клупата како претходните 2ца ако потпишаа.

ne veruvam deka ovoj ke ja gree klupata
igra malku ponapagjacki maksvel otkolku abidal
i msialm ako se pokaze na startot dobar ke ima dovolno minutaza

Е не бе Абидал ќе ја грее клупата.

Чекајте не се знае уште дали ќе дојде,да не биде како со Кеирисон.
Иначе супер играч е Максвел за тие пари,подобар ќе биде важно од Силвињо.
И секако дека ќе имаме само едно засилување оваа сезона доколку дојде Максвел.

Петар 10 е баниран од темава.

Чекајте не се знае уште дали ќе дојде,да не биде како со Кеирисон.
Иначе супер играч е Максвел за тие пари,подобар ќе биде важно од Силвињо.
И секако дека ќе имаме само едно засилување оваа сезона доколку дојде Максвел.
Добро бе јас не знам што сте толку песимисти ај објасни.

znaci ja bev prviot sto kazav za Maxwell i izleze tocna:vozbud: imam sreka znaci za transferi,aj cestito neka ni e.Za maxwell se zboruvase mnogu porano pred filipe ili nekoj drug,no nema veze sea ni ostanuva Villa i eden defanzivec:pipi:

znaci ja bev prviot sto kazav za Maxwell i izleze tocna:vozbud: imam sreka znaci za transferi,aj cestito neka ni e.Za maxwell se zboruvase mnogu porano pred filipe ili nekoj drug,no nema veze sea ni ostanuva Villa i eden defanzivec:pipi:
Не очекувај дефанзивец тоа нема да се случи ќе се земе евентуално Виља,Поулсен и Кеирисон друго нема.

Честитки за новово засилување , но не верувам дека ќе му одземе место на Абидал зашто сеуште не би можел со него да се мери :smir:
Инаку доста квалитетен играч земавте , со што ја решивте левата страна во целина мислам :helou:

Незнам на која основа е овој песимизам... го зедовме Максвел, пишува и на официјалната страна на Барселона. Имаме тим кој е многу, МНОГУ добро уигран, имаме шампионски менталитет имаме светски играчи. Го имаме најдобриот среден ред во светот... не само на хартија. Го имаме најдобриот играч на Планетата. Освоивме три титули минатата сезона и според изјавите на играчите, гладни сме за уште. Верувате дека Пеп ќе дозволи сето тоа што го градеше во изминативе 13 месеца да се распадне за една сезона? Не би рекол, не додека е тој на клупата.

Уживајте до почетокот на сезоната... тогаш ќе видиме што ќе се деси.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom