Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ето ќе игра 100% прва постава а исто и Пујол, Гудјонсен и Касарес не ми се верува да играат прва постава. Може и Меси да биде на клупа заради жолтиот па недај боже ако има потреба да влага.

Ето ќе игра 100% прва постава а исто и Пујол, Гудјонсен и Касарес не ми се верува да играат прва постава. Може и Меси да биде на клупа заради жолтиот па недај боже ако има потреба да влага.
Се согласум за Меси а Гудјонсен дај побрзо нека дојде трансфер период неможам да го гледам како се влече по терен.

Според мене вака некако би требало да изглеа првата постава за со Баерн:

-------------------------- Валдес -----------------------

-- Алавес ----Пујол -------------- Пиќе ---Силвињо--

-------- Чави------------ Туре --------- Иниеста/Кеита-------

---------Бојан---------- Ето ---------- Анри/Иниеста-------

za napadot i sredniot red neznam kako ke bide
ama za odbranata siguren sum deka ke igraat:
pike i markes centralni,alves i puyol desno i levo

za napadot i sredniot red neznam kako ke bide
ama za odbranata siguren sum deka ke igraat:
pike i markes centralni,alves i puyol desno i levo

Заборави ли дека Маркес направи намерен жолт картон за да се исчисти и нема да игра против Баерн !!

Алвес-Пујол-Пике-Силвињо ќе биде одбраната.

"Ribéry me ha dicho que quiere ir al Barça"

^ Ван Бомел: Рибери ми кажа дека сака да игра во Барса:smir:

Прашањето е кој не сака да игра во Барселона во моментов. :toe:

Едноставно играта на Барселона е на едно ниво погоре од сите други останати клубови и нема играч што не сака да игра во таква екипа.

За Рибери, стојам на моето мислење дека треба да го земеме, по цена и Анри да седи на клупа наредната сезона.

Да се потцетиме малце на 2007 год, се играше Бекенбауер куп и среде Алианц Арена, прекрасе гол на Месииииии, победивме 0-1. WATCH:

Да се потцетиме малце на 2007 год, се играше Бекенбауер куп и среде Алианц Арена, прекрасе гол на Месииииии, победивме 0-1. WATCH:

Каков шут на ЅВЕРОТ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom