Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се прашуем дали ни има рамен...

auuu ovie i vo sekundi pocnaa golovi da davat:vozbud: vistinski masini se
samo nekako odbranata ne e kako so trebe malku e rastimana dozvolija mnogu topki da pominat vo sesnaestnikot no za srekja se vrakja valdes vo dobra forma odbrani dobri udari

Еве фотка од натпреварот кога играат тие се е јасно:).

Крај! 2-0, тежок натпревар, неизвесен но трите бода се наши, сега притисокот е на Реал Мадрид.:smir:

abe messi messi,pa jasno bese deka ke ti go odbranat penalot koga sekogas sutiras na taa leva strana,menjavaj gi malku stranite
inaku natprevarot ne bese od onie podobrite sezonava na barsa no dobro e so iniesta bese raspolozen,i samo uste ednas potvrdi iniesta deka levata strana mnogu po mu ode otkolku koga e na sredina na terenot

Нека ни е честито петата победата без примен гол. Играта беше задоволителна, поседот на топката огромен, одбраната беше малце збунета, викецот одбрани добри удари, Иниеста ѕвер, а што се однесува до Меси, играше без грам мотивација како да сакаше да биде заменет, што и можеше до некаде да се очекува.
Добро е што Ето и Туре одмараа, а и Чави играше малце па ќе бидат одморени за со Баерн.

Што се однесува до мечот со Баерн, мислам дека треба Меси да биде на клупа, само заради тој глупиот жолт картон а и не ми се верува дека ќе има потреба да влага.

Ајде нека ни е честито уште една победа. Малце тешкичко беше ама ајде бидна, титула се добива на вакви натпревари! Пристапот кон натпреварот не беше на највисоко ниво, некако многу ми играа млитаво, се чуваат сите за периодот што доаѓа, кога треба да се даде максимумот. Вечерва одигравме онолку колку што ни требаше, 2 гола, 3 бода, убајни:wink:

Прееска слушнав дека Уефа ја одбила жалбата на Барселона за жолтиот картон на Меси и суспензијата на Пеп. Ај за Пеп да ги сфатам некако, многу остро реагираше кон четвртиот судија, ама за Меси бе, ц ц ц педери ќорави па тоа ако беше глума од страна на Меси ја ќе се отрујам. Мамицата у пичка да му ја ебам на тој Платини, а и на тој Хаувард Веб идиотот:nerv::nerv:

46816.jpg
Честито победа исклучително тежок натпревар одигравме и заслужено си ги зедовме трите бода и моментално имаме предност 9 бода пред задриѓаниве Меси денеска ич не беше во форма но затоа го заменија Иниеста и расположениот Боки :) Боки може да биде и стартер против Баерн во вторник одлично се покажа на овој меч а и викецот како само не спаси алалда нека му е цели 5 натпревари нема постигнато гол уште еднаш ќе спомнам честито победа и нека ни се множат сега одиме во вторник против Баерн и да се напикаме во 1/2 финале со Челзи

"Vamos Barca"
Барселона 2 - 0 Рекреативо

Честит победа и нека ни се множат:smir:.

Не го гледав цел натпревар, само не ми е јасно како можеше Меси да утне пенал.

Али ок супер е, 3 бода ни се во џеб, сеа со Баерн Минхен да завршиме рутински во Германија и мислам дека Меси нема да игра бидејки денес цела утакмица играше.

Не го гледав цел натпревар, само не ми е јасно како можеше Меси да утне пенал.

Али ок супер е, 3 бода ни се во џеб, сеа со Баерн Минхен да завршиме рутински во Германија и мислам дека Меси нема да игра бидејки денес цела утакмица играше.
Моја прогноза Боки најверојатно ќе игра:).

Ајде честито победа каква таква важно 3 бода инаку гледам Меси промашил пенал чудно малку.

Се помалку и помалку кола остануваат до крајот а разликата не се топи:vozbud::vozbud::vozbud:

Ајде честито победа каква таква важно 3 бода инаку гледам Меси промашил пенал чудно малку.
Да да промаши пенал,не беше чудно,да ја гледаше утакмицата ке ти станеше јасно дека ке промаши.На фаца му се гледаше дека нема желба да постигне гол.Шутот му беше катастрофален,сакаше да го направи мајмун голманот али не успеа.Такви шутеви ако се проценат многу лесно се бранат:!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom