Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa nemoze sekogas 4,5,6 gola da sibaat povazna e pobedata i mn znacajnite bodovi za odrzuvanje ili eventualno so kiks na real zgolemuvanje na bodovnata razlika poveke sreka vo kladenje nareden patAbe koga ne e igras togas ke se zbudali.Ja cekav posledna 4+.Odvaj 2-0 i penali pocnaa da promasuvaat u.p.m
da da taka i ja mislam,oti se gledase od daleku deka ne bese ni malku raspolozen za igraМеси не беше вчера пуштен на терен да ни донесе победа туку да држи двајца дефанзивци на Рекреативо зафатени. Не трчаше многу, не влегуваше во дриблинзи и не се ни враќаше кога ќе изгубевме топката.
Работата му беше да направи простор за Анри, Ињеста и Кркич, а во исто време и да се одмори од напорот.
da da podgotven e abidal i sinokja bese na klupataЗелено светло за Абидал:smir:
Ќе може да игра против Баерн, али мислам дека ќе добие само 20тина минути од натпреварот.
Немора да се ризикува со Абидал. Да не ја обнови повторно повредата, може и да не игра против Баерн и онака пласманот ни е осигурен. Може да се чува за Хетафе, со оглед на тоа дека во наредниве пет натпревари се решава и титулата.da da podgotven e abidal i sinokja bese na klupata
i mozno e da poigra nekoja minuta protiv minhen
Еееее уште малери фалат во фан клуботПоздрав Каталонци
Убедливо сме најјаки сезонава, газиме се пред себе :wink:
Зелено светло за Абидал:smir:
Ќе може да игра против Баерн, али мислам дека ќе добие само 20тина минути од натпреварот.
Повиканите против Баерн во вторник се 19 души ете ги кои се:
Валдес,Пинто,Анри,Чави,Пике,Иниеста,Пујол,Касерес,Силвињо,Боки,Ето,Меси,Хлеб,Дани Алвеш,Абидал,Кеита,Гудјонсен,Туре и Бускетс.
Бускетс ќе стартува јас мислам па останува да видиме.Според мене ова би требало да биде првиот состав(болдираните).
Ја мислам дека ке игра Ето вчера си одмараше.Според мене ова би требало да биде првиот состав(болдираните).