Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
anemicen sut na messi..bez motivacija..ne znam sto bese problemot!!

Aj na slednite natprevari da ne bide vaka...

ja mislam deka mu se smaci na deteto sekoj natprevar go igra turbo,na ovoj se gledase od daleku deka ne mu se igrase,deka igrase so sila.no zatoa pak bese raspolozen maliot iniesta,a anri i na ovoj natprevar nekako so sila trcese bese mnogu tromav kako i na natprevarot so baern no gi svakjam igracite deka ne mu e lesno sekoj natprevar da davaat po 4 5 pa ponekogas i 6 gola i normalno deka ke ide pad na igrata kako vecerva sp rekre.

Поздрав Каталонци :)

Убедливо сме најјаки сезонава, газиме се пред себе :wink:

Abe koga ne e igras togas ke se zbudali.Ja cekav posledna 4+.Odvaj 2-0 i penali pocnaa da promasuvaat u.p.m
Epa nemoze sekogas 4,5,6 gola da sibaat povazna e pobedata i mn znacajnite bodovi za odrzuvanje ili eventualno so kiks na real zgolemuvanje na bodovnata razlika poveke sreka vo kladenje nareden pat

Меси не беше вчера пуштен на терен да ни донесе победа туку да држи двајца дефанзивци на Рекреативо зафатени. Не трчаше многу, не влегуваше во дриблинзи и не се ни враќаше кога ќе изгубевме топката.

Работата му беше да направи простор за Анри, Ињеста и Кркич, а во исто време и да се одмори од напорот.

Меси не беше вчера пуштен на терен да ни донесе победа туку да држи двајца дефанзивци на Рекреативо зафатени. Не трчаше многу, не влегуваше во дриблинзи и не се ни враќаше кога ќе изгубевме топката.

Работата му беше да направи простор за Анри, Ињеста и Кркич, а во исто време и да се одмори од напорот.
da da taka i ja mislam,oti se gledase od daleku deka ne bese ni malku raspolozen za igra
samo mi e krivo za promaseniot penal

da da podgotven e abidal i sinokja bese na klupata
i mozno e da poigra nekoja minuta protiv minhen
Немора да се ризикува со Абидал. Да не ја обнови повторно повредата, може и да не игра против Баерн и онака пласманот ни е осигурен. Може да се чува за Хетафе, со оглед на тоа дека во наредниве пет натпревари се решава и титулата.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/04/n090411104416.html
Ова може да влијае доста добро на Валдес

Поздрав Каталонци :)

Убедливо сме најјаки сезонава, газиме се пред себе :wink:
Еееее уште малери фалат во фан клубот:):):) се шалам добредојде во најдобриот фан клуб во светот и се надевам дека ќе бидеш поактивен заедно да ги славиме победите.:helou::helou:

Зелено светло за Абидал:smir:
Ќе може да игра против Баерн, али мислам дека ќе добие само 20тина минути од натпреварот.

Добро е што Абидал е подготвен за настап за Барселона.Ќе ни биде потребен за тоа што следува.

Сепак мислам дека Силвињо ќе започне на таа лева позиција со оглед на резултатот од првата утакмица. И така не очекувам да биде во првиот состав наредните 5-6 утакмици, нека си ги изигра можеби последните 90 минути за Барселона во првиот состав во лига на шампиони.

Повиканите против Баерн во вторник се 19 души ете ги кои се:
Валдес,Пинто,Анри,Чави,Пике,Иниеста,Пујол,Касерес,Силвињо,Боки,Ето,Меси,Хлеб,Дани Алвеш,Абидал,Кеита,Гудјонсен,Туре и Бускетс.

Повиканите против Баерн во вторник се 19 души ете ги кои се:
Валдес,Пинто,Анри,Чави,Пике,Иниеста,Пујол,Касерес,Силвињо,Боки,Ето,Меси,Хлеб,Дани Алвеш,Абидал,Кеита,Гудјонсен,Туре и Бускетс.

Според мене ова би требало да биде првиот состав(болдираните).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom