katalonec5
Mes que un club
- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 121
Ајдеееее уште една победа на контото на Барселонаааа, потешко од очекуваното но сепак поубаво е чувството кога ке победиш со пресврт:wink:
lee: МЕСИ ЅВЕРОТИЊА

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SERGI BUSQUETS BURGOS celoto imeПОБЕДА момци!!!!!!!!!
А кој по ѓаволите е Бургос? На лајвскор јави дека од Барселона, Бургос добил жолт картон?!:nesum:
Едит:
Згрешиле, спорт.ес ми реши дилеми
Amarilla para Busquets
Fala...samo 2ka ja igrav i posledni mi bea Benfika i Barca i gledam benfika tepala 1:0 si vikam mojot tim ke me ebe ama eve tepaa !Олл мојот тим честита за победата на Барселона и честита на членот надмене што фанал,како а имаше 2 / 2-2 ...
SERGI BUSQUETS BURGOS celoto ime
Aaaa, фалаТака и пишуваше... S.B. Burgos
А го знам малиот како Бускетс, син ли е на голманот бивш (ако се сеќава некој....рани 90-ти) Карлес Бускетс.
Добар играч...добар! Потсеќа на африканските среднисти.
Јас се сеќавам на Карлес Бускетс.... За жал.
Bravo za pobedata, ja gledav na net i tie kretenite koga povedoa so 2-1 slavea 5 minuti. Mnogu me iznerviraa. Taka im treba.
eeeee do 50 moze nemoze protiv deportivo da osvoime 6 bodaајде честито нека ни се множат победите , да буткаме што поише рекорди како овој денес што го бутнавме 17 одиграни мечеви со освоени 47 бодови имаме уште 2 меча во кој сигурно ќе оствариме победи и на крајот од полусезоната ке бидеме 1 тим во примера кој имал 53 освоени бодови :salut: