Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајдеееее уште една победа на контото на Барселонаааа, потешко од очекуваното но сепак поубаво е чувството кога ке победиш со пресврт:wink: :olee: МЕСИ ЅВЕРОТИЊА:vozbud::vozbud:

Ваков пресврт може само Барса да изведе и велинчествениот Меси ама важна е уште 1 победа

ПОБЕДА момци!!!!!!!!!

А кој по ѓаволите е Бургос? На лајвскор јави дека од Барселона, Бургос добил жолт картон?!:nesum:

Едит:
Згрешиле, спорт.ес ми реши дилеми :)

Amarilla para Busquets
SERGI BUSQUETS BURGOS celoto ime

hahaaaa kakva pobeda :) ushte barcelona ja chekav i dobiten sum na livcevo so zdravje da si gi trosham parite :wink:

Олл мојот тим честита за победата на Барселона и честита на членот надмене што фанал :vozbud:,како а имаше 2 / 2-2 ...

Олл мојот тим честита за победата на Барселона и честита на членот надмене што фанал :vozbud:,како а имаше 2 / 2-2 ...
Fala...samo 2ka ja igrav i posledni mi bea Benfika i Barca i gledam benfika tepala 1:0 si vikam mojot tim ke me ebe ama eve tepaa !

SERGI BUSQUETS BURGOS celoto ime

Aaaa, фала :) Така и пишуваше... S.B. Burgos :)

А го знам малиот како Бускетс, син ли е на голманот бивш (ако се сеќава некој....рани 90-ти) Карлес Бускетс.

Добар играч...добар! Потсеќа на африканските среднисти.

Aaaa, фала :) Така и пишуваше... S.B. Burgos :)

А го знам малиот како Бускетс, син ли е на голманот бивш (ако се сеќава некој....рани 90-ти) Карлес Бускетс.

Добар играч...добар! Потсеќа на африканските среднисти.

Јас се сеќавам на Карлес Бускетс.... За жал.

Иначе да, Серџо му е син и изгледа е многу поталентиран за фудбал од татко му.

Јас се сеќавам на Карлес Бускетс.... За жал.

:)))))))))))))))))))))))))))0

Проклетија, каталонски голман да имаме :)))) Мада, Валдез се покажа фин досега. И Реина дури кога играше во Барса беше крш...а во Ливерпул е сосема поинаков. Се мислам дури дека од 60-ти години сме немале ѕвер каталонец голман од времето на тој капитенот на шпанска...име не му паметам, јебига :)

А Серхи Бускетс Е ЅВЕР!

Cestito neka ni e pobedata, na Messi Gospod zdravje da mu dade, a na Barcelona titula vo Liga na Sampioni i vo domasnoto prvenstvo, i vo domasniot kup

Bravo za pobedata, ja gledav na net i tie kretenite koga povedoa so 2-1 slavea 5 minuti. Mnogu me iznerviraa. Taka im treba.

Bravo za pobedata, ja gledav na net i tie kretenite koga povedoa so 2-1 slavea 5 minuti. Mnogu me iznerviraa. Taka im treba.

Па тие се едни од малкуте тимови што успеале да поведат против Барселона и затоа можеби толку се израдувале.Иначе не бев во можност да глеам утакмицата може ли некој на кратко анализа.:pipi:

ајде честито нека ни се множат победите , да буткаме што поише рекорди како овој денес што го бутнавме 17 одиграни мечеви со освоени 47 бодови имаме уште 2 меча во кој сигурно ќе оствариме победи и на крајот од полусезоната ке бидеме 1 тим во примера кој имал 53 освоени бодови :salut:

ајде честито нека ни се множат победите , да буткаме што поише рекорди како овој денес што го бутнавме 17 одиграни мечеви со освоени 47 бодови имаме уште 2 меча во кој сигурно ќе оствариме победи и на крајот од полусезоната ке бидеме 1 тим во примера кој имал 53 освоени бодови :salut:
eeeee do 50 moze nemoze protiv deportivo da osvoime 6 boda

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom