Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ФАЛА

Лелелелеле голот на МАЕСТРО МЕСИ :vozbud::vozbud:
Ето ѕвер, Чави исто така , Дани Алвес растура момакот со Меси по таа десна страна се незапирливи. САМО НАПРЕД КАТАЛОНЦИ.

А да за малку ке заборавев:ИМА ЛИ НЕКОЈА ЕКИПА ШТО ЌЕ НЕ ПОБЕДИ??????:baeh:
Во шпанско најверојатно нема, ама во ЛШ ...........:vozbud:

Освен од Интер, од никој друг не ми е страв :)

Дечки далеки е Мај :smir:

Патем, секоја чест за играта и резултатите на Барселона до сега, апсолутно си ја заслужуваат водечката позиција.

Патем, секоја чест за играта и резултатите на Барселона до сега, апсолутно си ја заслужуваат водечката позиција.
Ова ти се вика навивач што го почитува фудбалот колку што треба. Значи Барселона несомнено оваа година ќе ја земе титулата, а факт е разликата што ја има моментално и играта која ја прикажува. Морам да ви ги испофалам Иниеста, Чави и Меси, посебно овај третиов ( конкуренцијата на Роналдо :) ) со последниот гол сношти. Браво.

Бар вие од Примера сте мирни на форумов, ваквите дискусии не се соодветни за темава, Барса се во најдобра моментална форма во цела фудбалска Европа и вас, фановите на Реал, не ви преостанува ништо друго освен да им симнете капа и да се надевате дека во иднина ке изгубат дел од супериорноста што во моментов ја имаат . У 5то одделение се водеа оние дискусии за тоа чив ташак е поголем, на Реал или на Барса, дај сконцентирајте се на оваа сезона и на оние што следат .

п.с. Следи бришење на несоодветните '' мислења '' .
п.п.с.

Браво момак

п.м.с. Продолжете со нормална дискусија, како и до сега .

Мислам дека Пинто е подобар од Валдез тој поточно треба да брани прв голман на барса а валдез втор но Валдез брани прв голман бидејќи рајкард што беше тренерот оваа сезона која барса беа шампиони 05-06 му беше миленик и затоа го ставаше прв голман но тогаш со него станаа шампиони и ете до ден денес брани прв голман на барса сега во среда играме дома со атлетико се надевам дека ќе очекуваме парада од голови да паднат и секако победа на барса исто така да брани на натпреварот и пинто сакам да го глеам како брани против силна екипа повторно но сега ќе биде поинаку играме дома ќе не бодри публика и така:smir:
No way, му помина времето на Пинто. Валдес освен што прави киксови понекат е сосема солиден голман.

Со душа чекам да дојде 20:00 часот да гледам дали ќе го изберат меси sвериштето за најдобар фудбалер за 08:) јас мислам дека меси игра илјада пати подобро од роналдо и се надевам дека ќе му дадат златна заслужена копачка :).

На еуроспорт би требало да ја пренесуваат. :smir:

Почна:vozbud::vozbud: Да му посакаме среќа на Меси.

Вечерашното прогласување беше за најдобро нашминкан фудбалер?

Меси е најдобар ФУДБАЛЕР во СВЕТОТ,нема потреба од официјално прогласување!

Го прогласија гејот роналдо :nerv::( но требаше меси да го прогласат мн. подобро играше од роналдо 2008 сезона:S но тоа е со ботови нема разбирачка.

Го прогласија гејот роналдо :nerv::( но требаше меси да го прогласат мн. подобро играше од роналдо 2008 сезона:S но тоа е со ботови нема разбирачка.
Ало, се читаш што пишуваш, дај ми статистика и да видиме кој беше подобат и кој што освои. Секоја чест за Меси, одличен играч, но наградата отиде во рацете на најдобриот за 2008 година. Му посакувам таков успех на Меси за оваа година:helou:

Освен од Интер, од никој друг не ми е страв :)

Ливерпул е единствен противник за Барса во лигата на шампионите, па може да се рече и Ман.утд. од други мене не ми е страв.

Мое мислење :)

ПС : Чесен Збор :)

Стварно чоек биди реален,колку и да го сакаш Меси и колку и да го мрзиш Роналдо,минатата година Кристијано беше најдобар.Што направи Меси во 2008ма?Оваа сезона сега за сега Меси е подобар од Роналдо да,али за минатата.. :smir: Спортски поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom