Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ziva legenda e covekot
JOSEP PEP GVARDIOLA
neznam samo od kade tolku go ispeci zanaetot za trener:vozbud:

Честита титула момци.. Се надевам дека со вакво темпо на освојување на титули продолжувате и нареднава сезона!! Честито!! Гвардиол:zver::zver::zver::zver::zver::pehar::pehar::pehar::pehar:

Toooooooooooooo Toooooooooooo Toooooooooo Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) so srekaa so malo zadocnuvanje :) ova navistina bese duel megu мажи i бебиња, prekrasnaa igra

Честито титула заслужена позаслужено здравјее.Ги надигравме тотално имаа само 1 шут во голот беа затворени од сите страни тој гол на Ето тотално ги поремети ама тоа им е се знае кој е ШАМПИОНОТ.
Примера:pehar:
Копа дел реј:pehar:
Лига на Шампиони:pehar:
Се што може се освоивме

Пеп:zver:,Меси:zver:,Чави:zver:,Иниеста:zver:,Анри:zver:,Ето:zver:

:vozbud::vozbud::vozbud:каква сезона за екипата на барса и за гвардиола...каква феноменална сезона на барса во сите конкуренции.за ова сто го направи барса оваа сезона не се заслузни само меси ето анри...за ова е заслузна целата екипа на барса од доктори до претцедател...неверојатна ноќ за барселона.Барса влезе во истотијата на шпанскиот фудбал како екипа која освоила 3трофеи во една сезона...нека ни се честити сите три титули во годинешната сезона сосема без никаков приговор беа заслузени...вецерва манчестер го победивме на психички,физички и тактички план по што на крајот и заслузено ја подигнавме и 3та титула во ЛС.фала ви на сите што ни ја честитавте победата.и најголем позз до КАТАЛОНЦИТЕ.

Легенди сте. Успеавте. Го покоривте Реал, па завладеавте со Европа. Сосема заслужено.
И најважно од се, играте фудбал. Фудбал. За око. Везете. А не Германија вс Италија стил.
Прашање: Пеп Гвардиола не е најмладиот тренер кој освоил ЛШ ?

Иниеста: Не постојат зборови со кои може да се опише ова Андрес Иниеста вели дека нема зборови со кои може да го објасни она што и се случи на Барселона оваа сезона.
iniesta-ova.jpg
Барселона на перфектен начин, со голем стил ја заврши извонредната сезона. Каталонците станаа првиот тим од Шпанија кој ја освоил тројната круна, Купот на Кралот, Примера и Лигата на Шампионите.
Иниеста апсолутно е еден од најзаслужните фудбалери на Барса за сите успеси сезонава, тој вели дека не постојат зборови кои можат да го опишат успехот.
"Ние сме најдобри" - изјави Иниеста за Canal+.
"Нема зборови кои можат да го опишат ова, тоа беше перфектен крај на спектакуларна сезона".
"Тие беа подобра екипа шест-седум минути, но после тоа ние го имавме натпреварот. Перфектно" - изјави кратко Иниеста по натпреварот.

честито победа!!! мило ми што вие станавте шампиони, а не манчестер на Олимпико:smir::helou:

bravo decki cestito uste edna i najvredna titula ednostavno ova sezona bevte najdobri...
iskreni cestitki od navivac na real madrid ...
ovaa e vasa seozna se nadevam narednata nasa :smir:

Do site fanovi na barsa cestito zasluzena titula , deneska pokazavte zosto ovaa godina nikoj ne moze da ve sopri,se sto mozavte osvoivte,ne mozevme da se spravime so vas deneska uste ednac cestito pobeda i titula pozz

Честитки браво !

Исто сакам да напоменам дека ова што го изјавил Гвардиола за Малдини и дека му ја посветува титулата покажува колку голем човек е браво !

cestito titula ... i za dobrata partija pokazana od strana na barsa :vozbud: zasluzeno pobedivte ... :salut:

Нели фановите на Манчестер зборуваа не се Реал и Челзи јас мислам дека се полоши од нив ај со Челзи тука некаде се ама од Реал се полоши барем Реал не се бранеа овие гледаа помалку да примат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom