Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ТУКА има слики од финалето во Рим.

п.с My favourite:

:pipi:

Честитки за заокружувањето на одличната сезона!
најдобриот тим со најдобрата игра сезонава успеа да ја покори европа!
се надевам во година ке го имате интер за противник во финалето :)

Следната сезона кога ќе се доделува Балон Д"орр ќе бидеме на слатки маки :):)
Во најтесниот круг влагаат: Меси,Иниеста,Чави а и Ето :vozbud::vozbud:. Ќе биде весело!!
Сепак се знае кој ќе го подигне самото признание. Човекот кој што ни доага од друга планета!!!!!!:)))

Честитки дечки, позаслужено од ова не може да биде :bravo:

Sportal_Finals_UCL_109.jpg

Sportal_Finals_UCL_124.jpg

Sportal_Finals_UCL_137.jpg

Лош ден и тоа е тоа! ни малку не си го препознавме оној Јунајтед кој ние фановите негови го знаеме..и покрај совршената сезона на крај сепак ја посраа оние што беа најзаслужни што стигнавме до тука! Нема што да се вреѓаме и да провоцираме меѓусебно бидејќи оваа беше ваш ден,ваша сезона и бевте надмоќни во секој смисол од зборот! тоа е тоа со среќа против Шахтјор и на светскиот куп....со ваква игра секако зимате титула! поздрав

Честито титура..искрено изиграфте топ!!!честитки и да вас и до играчине..

Честито титула, заслужено. Во прави раце е трофејот, во тимот кој што покажа најмногу во оваа сезона. Заслужено... :smir:

Честитки и од мене. Многу ми е мило што Барса освои годинава. И како што најчесто бива не се напаѓачите и крилата тие што ја прават разликата во вакви финалиња (како што се очекуваше тоа од Роналдо и Меси), туку тоа е средината, креативците. Со такви генијалци како Чави и Иниеста исходот и не можеше да биде поразличен.
После волку успеси сезонава се надевам Пеп ќе успее да влее доволно мотивација и за наредната сезона. :helou:

toa e toa barsa i se e mozno
najdobrite defanzivci rio i vidic bea totalno vo senka od napagjacite na barsa
prviot gol so go postigna eto dobro go lacna vidic i gol
vtoriot gol na messi do nego bese rio no nemozese nisto da store osven da bide gledac

Момци честито титула, навистина заслужено, одлична игра. Респект за вашите остварувања оваа сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom