Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:
Честитки фанови.
НАЈДОБРИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........3 ТИТУЛИИИИИИИИИИИИ. Едноставно нели ги демолиравме. Најдобар напад, најдобра средина, најдобра одбрана и најважно од се НАЈДОБАР ИГРАЧ.

barsa-liga-na-sampioni-s.jpg

Поздрав до сите фанови со песнава и сликава

Primera Division...Copa del Rey...Champions League...the rest of the world, are you even trying???:vozbud:

Честито титулата според мене заслужена според играта,не им дадоа на Манчестер јунајтед да развијат свој стил на игра и Кристијано Роналдо беше тотално запрен,не се виде на утакмицава.

Уште еднаш честито титула......:smir:

da da so glava bese ama kopackite mu donesija srekja
koga go proslavuvase golot kopackata si ja baknuvase

Оти неможи глата:tv:

Незнам дали е до Манчестер или пак дека е финале на ЛШ па притисокот е голем, ама не изиграја ништо посебно Барса. Шо се случва кога Барса ја контролира играта и противничките играчи не се агресивни т.е функционираат кратките пасови? Во тој случај секогаш сме давале 5+ гола. Ама како и да е и со 1-0 ќе бев задоволен. Тројна круна :vozbud::pehar::pehar::pehar:

Cestito TREBLE,ednostavno DOKAZANO NAJDOBRI:vozbud::vozbud:

guardiola3_800.jpg

Благодарност до Пеп Гуардиола,:zver:
Секоја чест, прво па тројка. Им докажа на сите скептици кои на почетокот на сезоната го доведуваа во прашање неговиот избор.
Како почна сезоната, ова ни во сон не го очекувавме :)
Меѓутоа докажаа момците, докажа Пеп кој е кој, кој е владетелот во Шпанија и во Европа. Уште еднаш честитки за шампионите :pehar:

:olee::olee::olee::olee::olee::olee:

Барса покажа дека е екипа за вистинска гордост. Оваа година е наша година имаме три титули и не заборавајте декласирање на кралскиот клуб најголемо во историјата.

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

Barca! Barca! Barcaaa!!!

Честитито титула момци и следната година да ја одбраниме на Бернабеу против Мадрид.

Честитки за освоените титули, а особено честитки за Гвардиола се покажа како квалитетен тренер, прва сезона 3 титули, браво!!! Ај се гледаме во август на натпреварите од Суперкупот на Шпанија:helou:

Barca! Barca! Barcaaa!!!

Честитито титула момци и следната година да ја одбраниме на Бернабеу против Мадрид.

Да не ја одбраните како шо ја одбранија Манчестер оваа година:smir:

Да не ја одбраните како шо ја одбранија Манчестер оваа година:smir:
Абе дај боже Барса и Реал да стигнат до финале следната година, па после ќе го праиме тој муабет.

Иначе фала за честитките.

П.С.

Само што ми текна за нешто што го читав пред некое време во Ел Мундо Депортиво. Со освојувањето на сите три трофеи оваа година, во договорот на Пеп, автоматски се активира клаузула за продолжување на договорот во рок на уште една година.

Значи Пеп ќе ни биде тренер најмалку уште 2 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom