Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само нешто слабо се радуваа на крај а?:pos2:

Па, да, пих... уште еден трофеј, што е тоа за нив? Секојдневие....

Ајде сега, сите заедно, како што е прописно:

*тааааа-даааааа-тата-тата-та*
*та-да-тада-дадада-дааааааа-да*
Tot el camp! (целиот стадион)
*шлак! шлак! шлак!*
És un clam! ([тој] ечи)
*шлак! шлак! шлак!*
Som la gent blaugrana (ние сме луѓето Блауграна)
Tant se val d'on venim (сеедно е од каде доаѓаме)
Si del sud o del nord (дали од југ или од север)
Ara estem d'acord estem d'acord (сите се согласуваме, сите се согласуваме)
Una bandera ens agermana!
(ние сме браќа под едно знаме!)

Blaugrana al vent... (Блауграна во ветрот...)
Un crit valent... (Плач излегува...)
Tenim un nom que el sap tothom: (секој знае што е тоа: )
Barça! Barça! Bаааarça !

:pehar: <- Пујол

Барсааа! ова беше Еден од моите најдобри моменти.
Тројна круна Пеп само со оваа прва сезона успеа да дојде до Тројната круна и да ја Освои!
Мислам дека сезонава игравме најдобро Честитки до сите Фанови на Барселона и поздрав до сите оние кој Искрено Честитаа. Едноставно Најдобри беа оваа Година Барселона

Vamossssss! Barcaa Barcaa Barcaa Barcaa Barcaa Barcaa Barcaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Честита победа ... Заслужено сте сегде прваци .. :)

Честита титула на сите навивачи на фан клубов. Заслужена победа, заслужен влез во финале. Годинава бевте едноставно најдобрите.

Честито титула на сите навивачи во фан клубот.Да ви се множат па здравје догодина да го гледаме истото финале.:smir:

Guardiola Dedicates Champions League Victory To Milan Captain Maldini

"I dedicate this to Italian football and Paolo Maldini, who need not worry because he has the admiration of all of Europe," the victorious boss told RAI Sport."

Човеков е легенда.

Е па честито титула. Апсолутно заслужена. Нема што друго да се каже осве ова беше ваша вечер.:smir:

иако не ми се допага,честитките за титулата ке морам да ги напишам во овој фан клуб а не во нашиот.сосема заслужено го подигнавте пехарот,иако немаше да биде незаслужено и ние да бевме на ваше место сепак вие сте тие.вие сте шампионот на европа.ајде честитки уште еднаш па здравје догодина да се сретнеме уште еднаш и да ги вкрстиме своите фудбалски знаења.толку од мене
поздрав :smir:

BARCELONA CHAMPIONS:pehar::pehar::pehar: Ja мислим дека после ова више никој оваја година нема да збори против Барцелона,докажаја дека моментално се сила број:1 во светот.Заслужена победа,поздрав до сите фанови на Барцелона

иако не ми се допага,честитките за титулата ке морам да ги напишам во овој фан клуб а не во нашиот.сосема заслужено го подигнавте пехарот,иако немаше да биде незаслужено и ние да бевме на ваше место сепак вие сте тие.вие сте шампионот на европа.ајде честитки уште еднаш па здравје догодина да се сретнеме уште еднаш и да ги вкрстиме своите фудбалски знаења.толку од мене
поздрав :smir:
pa da bese malku barem poaren mancester mozebi ke bese zasluzeno,ama vaka NE
mancester bese totalno nadigran ednostavno sansa za gol ne vrzaa

nema zborovi...MES QUE UN CLUB...

"I dedicate this to Italian football and Paolo Maldini, who need not worry because he has the admiration of all of Europe," the victorious boss told RAI Sport."

Човеков е легенда.
Почит за човеков!

Човеков е легенда.

Мајстор е значин алал нека му е. Прва титула во Лига на Шампионите и тој му ја посветува на Малдини. малку луѓе го можат ова дефинитивно.

И од мене честитки. Заслуживте оваа година се да освоите. Цела сезона игравте на високо ниво. Според мене, вие ми бевте фаворити оти ќе бидете шампиони. Се најдобро и следната сезона се гледаме на ел класико. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom