Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Ми го направивте денот еј :pos::pos:
Македонија прво навиваше за Харчестер Јунајтед, сега за Бамбер Бриџ :)

Немој да ги споредуваш овие два клуба, Бамбер се вистински клуб со историја, а Харчестер се вештачки :D

Н
Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.
А ти кај ја глеаше?

На радио имаше пренос во живо плус на фејсбук цело време правев рефреш и чекав нови и добри вести за нашиот Бамбер од газда Рики.

дали тоа оваа рандом акција ги запали дечките оd бамбер за пресфрт, браво браво :)

Еј, од вас што повеќе се одбирате од компјутери, направете ги тоа логоата, 200 пута 200 пиксели како шо захтева там тоа.

Дајте линкови од играчиве да ги аднам на ФБ..

ејј не претерувајте бе... полека подалеку а ако не сакате сериозно ич не тресете што треба и нетреба

Дајте линкови од играчиве да ги аднам на ФБ..

Значи рекоа дека сакаат да ги гледат на Твитер а не на Facebook. Аман, македонска работа одма...

Away shirt for 2013/2014

944536_10151490624831196_668084253_n.jpg

Home shirt for 2013/14

1017286_10151490633946196_2086956326_n.jpg

Купувам дрес од Бамбер од оваа сезона, кој има нека пише ПП :D

Прашање е кој помалце ќе спие вечерва, нашиов креатор Рики ЛФЦ или англичанецов од официјалната фан клуб страница на Бамберси :D

Иначе дресов е перверзии, must have

web

The TEAM. Имаат спонзор на дресовите. Прволигаши у Шпанија немаат. :cuc:

Коа сме веќе кај тоа, многу познато ми беше името. Покрај шо ги најдов на гугл се сеќавам за тоа дека на факултет (Биотехнички, смер: Преработка на анимални производи т.е магистерска теза за машини во млекопреработувачката индустрија) го имаше негде името. Името го има на спонзорот го има во една преведена литература, од ова шо е владата демек 1000 преводи на светски познати литератури. И да, муабетот ми беше дека го имам сретнато, сигурно, и како спонзор али не сум обратил пажња дека е овој тим. Која случајност. Барем за мене.

Али се со тимов, тука е случајно. Али капа долу за Рики.:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom