Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ми го направивте денот еј :pos::pos:
Македонија прво навиваше за Харчестер Јунајтед, сега за Бамбер Бриџ :)
Немој да ги споредуваш овие два клуба, Бамбер се вистински клуб со историја, а Харчестер се вештачки :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Н
Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.
А ти кај ја глеаше?
На радио имаше пренос во живо плус на фејсбук цело време правев рефреш и чекав нови и добри вести за нашиот Бамбер од газда Рики.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.316
Поени од реакции
3.706
дали тоа оваа рандом акција ги запали дечките оd бамбер за пресфрт, браво браво :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Еј, од вас што повеќе се одбирате од компјутери, направете ги тоа логоата, 200 пута 200 пиксели како шо захтева там тоа.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Дајте линкови од играчиве да ги аднам на ФБ..

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.316
Поени од реакции
3.706
ејј не претерувајте бе... полека подалеку а ако не сакате сериозно ич не тресете што треба и нетреба

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.186
Поени од реакции
13.467
Купувам дрес од Бамбер од оваа сезона, кој има нека пише ПП :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
11.305
Прашање е кој помалце ќе спие вечерва, нашиов креатор Рики ЛФЦ или англичанецов од официјалната фан клуб страница на Бамберси :D

Иначе дресов е перверзии, must have

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

The TEAM. Имаат спонзор на дресовите. Прволигаши у Шпанија немаат. :cuc:

Коа сме веќе кај тоа, многу познато ми беше името. Покрај шо ги најдов на гугл се сеќавам за тоа дека на факултет (Биотехнички, смер: Преработка на анимални производи т.е магистерска теза за машини во млекопреработувачката индустрија) го имаше негде името. Името го има на спонзорот го има во една преведена литература, од ова шо е владата демек 1000 преводи на светски познати литератури. И да, муабетот ми беше дека го имам сретнато, сигурно, и како спонзор али не сум обратил пажња дека е овој тим. Која случајност. Барем за мене.

Али се со тимов, тука е случајно. Али капа долу за Рики.:cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom