Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито финале момци..Заслужен беше пласманот..Па со среќа на Бернабе да освоите..:helou:

Честито нека ви е победата и пласманот во финале...Ги надигравте Лион во секој поглед... Се гледаме во Мадрид.:smir:

BAERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :vozbud: :vozbud: :vozbud:
SEGA DA GI TEPAME BOHUM I POTOA HERTA I :drk: :drk: :drk:

494984836b.jpg

:back:

Уште 4 натпревари дечки, и тројна круна.:vozbud:

Честито,ај па на крај и да ја освоите Л.Ш. повеќе од заслужено ќе е. :helou:

Откако го преболев поразот од вас во 1/4 финалето еве и од мене честитки за пласманот во финалето, па редно време беше по 9 години и толку вложувања нешто да ви се исплати. Ама не се согласувам дека баш ќе биде заслужено ако Баерн ја освои титулата. Под претпоставка дека Интер ќе му биде противник позаслужено е Интер да ја освои бидејќи ги елиминираа двата најтешки противници во нокаут фазата (Барселона и Челзи) и плус 2 пати ја тепаја ЦСКА, додека Баерн кутна само еден појак тим (Манчестер), се спасуваше со гостински гол со Фиорентина и налета на слабиот Лион. За Баерн ќе биде ептен заслужено само ако фо финалето играат со Барса и ја победат. :smir:

Ауууу тапа сега сабајлево што прочитав... Недоаѓањето на Тимо во Лион немало врска со неговото здравје туку со тоа на жена му Надежда. Шести месец трудна со близначиња и некои сериозни проблеми се јавиле па ќе мора на операција :nesum:. Со среќа на фамилија Тимошчукови.

gaal-demichelis-kuss4__15938699__MBQF-1272408675.jpg

лав ис ин д ер...

вГаал: "Love you sweety"
Мартин: "WTF LOLz?"

За Рибери денес ќе се знае дали ќе игра финале така? Класата што ја има еден Рибс е потребна во финале на ЛШ ама после она што го одигра вчера Хамит (и тоа што го прикажа со манчестер) не се сеќирам којзнае колку...

Абе денес ќе се носи одлуката за Рибери а? Баш сакам да игра, го заслужи сепак тоа за минатите две сезони во Баерн, каде сам го држеше тимот. И баш ме интересира дали ќе го продолжи договорот.

Срамота, Баерн финале. Срамота.

Ај можда ќе се опраи фудбалот наредната година, и ќе гледаме тимови кои навистина ќе заслужат. Добра партија против Лион, со Манчестер и Фиорентина избербативте.

Срамота, ама ако. Финалето ќе ви биде поука.

Срамота за тебе и за твоите дома што ги брукаш по форумов со вакви непромислени постови.

Не за овој натпревар бе, за тој со фиорентина кога тепаа дома 2-1 Клосе кога даде гол од офсајд за тоа зборам ама сепак сега тоа не е важно :) Ван Гал:zver:
По 12546879543156 пат зошто го заборавате офсајдот на Јоветич во Фиренца???:tapp:

Абе што се замарате со искомплексирани особи...Сеа незнаат што со својата екипа,па си лечат фрустрации кај нас.

Ние и да освоиме ЛШ ќе биде срамота,само затоа што на таа негова смрдена екипа(која не по наша вина е тиња сезонава) и бапнавме 4 гола и тоа на сред домашен терен.

Мене не ми пречи да си ја олесната душичката кај нас,ама нека биде со некои покреативни постови.....

Тоа е тоа,таква нација е ова....Пати од комплекси.

Абе лесен е за смирување, дај му две пива и мирен е ко бајче.:pipi: Но мене сеуште не ми е јасно со што заслужи да биде дискриминиран од келнерите во Ајриш, само него не му даваа кригли денес.:pos2:
Иначе овој момент го користам да ги поздравам келнерките од Ајриш Паб, кои цело време стојат зад нас, и ги задоволуваат нашите пијачки потреби за време на срцепарачки натпревари.:baeh:

Хахахааа:pos2: закон поздрав и од мене до целиот персонал и благодарност што трпат такви лудаци во пристоен паб

ПС-И мене на почетокот не ми даде кригла(наводно немале(требаше да ја прашам на матка да не имаат)):pos2:

Реков си легнувам ама ајде де... еве што ископав на јутуб - вреди да се гледа до крај :tv:

Сега и официјално се одјавувам од програма :helou:

Уфффф и како после човек да не се наежи.
Ме трогна видеово секоја чест...лелееее ако освоиме оваа година незнам што ќе биде со мене:vozbud::vozbud::vozbud:

Боби[Мкд];3514393 напиша:
494984836b.jpg

:back:

Уште 4 натпревари дечки, и тројна круна.:vozbud:

Оличот ко за на матура е испаднат:pos2:

Уште малку Чак Норис :)

Kad se ozlijedi Olić, njegova ga inercija sama iznese sa terena

On si nabije loptu sa svoje polovice u suprotni 16-terac, a onda otrči tamo i zabije gol.

Ivica Olić ostane na poluvremenu na terenu i zagrijava se sa zamjenama

Ivica Olić kada izađe iz igre, ne ide u svlačionicu pod tuš, nego otrči još jedan počasni krug po atletskoj stazi da pozdravi navijače

Kad čujete zvuk eksplozije na stadionu, nije to petarda, to je Ivica probio zvučni zid

Ivica Olić je prvi stigao u Austriju na Euro 2008, a išao je pješice

Ivica Olić je prvi stigao u Austriju na Euro 2008, a išao je pješice

Ivica Olić je brži i od Chuck Norrisa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom