Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито пласман во финале , ви честитам од кога се намали еуфоријата.:wink:

Штета што го казнија Рибери. Али ај можда ќе му ја намалат ако се жалат.

Честитки од мене до Bayern München и феновите :)
Конечно по толку години со нов тренер еве ве у финале :). Играта беше заслужена вчера ја везевте играта поубаво ќе немаше да сакат да изиграат ајде среќа у финале момци :)

Grüß
Viel Glück :smir:

Најдобриот фудбалер ќе го нема во големото финале :( Штета...

Хахахах страшно!!!!

Пепе кога го направи тој фаулот,уште малце што не го остави без раце и нозе фудбалерот на кој таму беше не ми текнува,зема да го гази на сред терен и пред судија,и доби само 9 или 10 утакмици.....

А Рибери што стапна само на Лисандро,и тоа не беше намерно добива 3 утакмици....АЛООООООООООООООО не сте нормални!!!!

bayern veke ja podnese zalbata za ribery inace ne e tesko da se namali kaznata od tri na edna utakmica. tri utakmici e kaznet posto praviloto e za udar na igrac namerno bez topka se kaznuva so tri utakmici e sea ovie od uefa taka mislat deka bilo i zatoa bayern podnese zalba deka faulot ne bese nameren i deka ribery idese na topka istoto go izjavi i lisandro deka ribery nejkel da go udri namerno tuku deka idel na topka a ovoj prv stigna a za toa se dava eden natprevar suspenzija. E sea rabotata e dali uefa ke ja smeni nivnata odluka od nameren faul na nenameren faul

Ај да не се нервираме за Рибери, ако успееме со жалбата супер, ако не добро.

Инаку Ван Гал рекол дека ќе остане и ако ги освоиме сите трофеи.

http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=1392808&page=37

"Normally i fulfill my contracts. And i've already spoken to Toni Kroos. I can't leave now."

Си најде нов дечко Ван Гал, му ветил на Крос дека ќе го направи новиот Ѕидан.:)

Ај вечерва на раат онака чил аут да си глеаме... заслуживме :tv:

Инаку жена му на Тимо успешно се породила со близначињата. Нека му се живи и здрави :helou:

Ај вечерва на раат онака чил аут да си глеаме... заслуживме :tv:

Инаку жена му на Тимо успешно се породила со близначињата. Нека му се живи и здрави :helou:

Прекрасна вест. Нека му се живи и здрави, па нека останат да растат во Минхен.

Интер у финале, шо да речам освен дека ќе биде одличен натпревар. Али како се напалени интерашиве, 40 години да не осетиш финале има на допинг да бидат сите оние копачине кои ги имаат во одбрана.

Луѓе, не сум у тек со настаниве? Што бидна со рибери, ќе игра финале?
Штета би било ако не игра, штета за фудбалот, и за него, го заслужи:toe:
Иначе, општо гледано, не верував дека некој годинава може да ја пројде одбраната на мурињо, и тоа и се случи, вие сте последниот тест, да видиме:)..........:

Ебано гадно ќе биде. Мора да си ја искористиме предноста што ја имаме - крилата. По борбеност и пожртвуваност ни се еднакви. Швајни и вБомел мислам дека можат да ја добијат средината. Е во последната третина на теренот - таму проблемите почнуваат.

Робен сигурен сум Мурињо ќе го затвори само тоа ќе остави простор за други - и тој мора да се искористи ко што тоа го правеа вчера Хамит, Лам, Контенто, Милер, Швајни и Олиќ.

*П.С: она што ме ебе во мозок е тоа што едноставно ми мириса како да е печен трофејот за нив... како што осеќав и 99 и 2001 пак имам некое чувство... и лошо е :kesa: се мразам себеси во вакви моменти не кажувам веќе ништо на тема интуиција до финалето*

Луѓе, не сум у тек со настаниве? Што бидна со рибери, ќе игра финале?
Штета би било ако не игра, штета за фудбалот, и за него, го заслужи:toe:
Иначе, општо гледано, не верував дека некој годинава може да ја пројде одбраната на мурињо, и тоа и се случи, вие сте последниот тест, да видиме:)..........:

Нема :nesum:

Боби[Мкд];3516466 напиша:
Интер у финале, шо да речам освен дека ќе биде одличен натпревар. Али како се напалени интерашиве, 40 години да не осетиш финале има на допинг да бидат сите оние копачине кои ги имаат во одбрана.

Боби нели Барса требаше да биде,онака глатко да се пласира????Шо бидна со тоа????

Околу дуелот со Интер,посакував и прогнозирав вакво и финале,и тоа се оствари.Ќе биде спектакл,вистинска германско-италијанска пресметка на највисоко ниво!!!!

Ученикот против Учителот.....Ќе видиме кој е подобар!

Ете другови, познат ни е противникот во големото финале. Интер. Се надевам дека двата тима ќе изиграат на ниво достојно за финале во ЛШ. Да видиме кои тактики ќе ги спремат учителот и ученикот.

Сега прво да си ја осигураме титулата во Бундес,да го земеме Купот,па тек после е финалето!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom