Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kad čujete zvuk eksplozije na stadionu, nije to petarda, to je Ivica probio zvučni zid

:pos2:

Најкасно околу 18:00 би требало да се знае за Рибс... :headbang:

Инаку додека чекаме за Рибс:

- до сега Баерн заработи 25 милиони од маркетинг програмата на УЕФА
- 12 милиони од влезници за ЛШ
- 7.1 милиони за влез во ЛШ, 800 000 х 3 победи во групи + 400 000 х 1 нерешено = 2.8 милиони + 3 милиони за пласман во 1/8 финале + 3.3 за 1/4 + 4 за 1/2 финале и + 5,2 за финале = 25 милиони

= 57 милиони до сега :tv:

Malu kasnim no ziv sum:pos2::pos2::pos2:(zatoa sto do 3 sum gledal repriza)
BAYERNNNNNN FINALEEEEEEEE :vozbud::vozbud::vozbud:
Nemam koment za Altintop:vozbud:Olic
Go zatforia Roben go zabraeja Altintop i Olic
Sega samo da ne izradue i UEFA i se ce bide spremno za finaleeeeeeee CESTITO BAVARCiiiiiiiiiiii

Не е фер ова ама ајде нека им биде ако толку сакаат да го упропастат финалето.
Сега Рибс е максимално разочаран што ќе резултира и на формата. Штета...

Znaci nema ni toeretski sansi Ribery da igra vo Finale ??? Zalba... eden spomna...
Go upropastia finaleto pred vreme igrac kako Ribery da ne igra vo finale:nerv::nerv::nerv:

Znaci nema ni toeretski sansi Ribery da igra vo Finale ??? Zalba... eden spomna...
Go upropastia finaleto pred vreme igrac kako Ribery da ne igra vo finale:nerv::nerv::nerv:

Ај да му попуштет него, правилото е јасно- директен црвен 2 натпревари суспензија без разлика дали е финале и полуфинале.

R.I.P Лион!! Убиецот: Олич! :vozbud:

Ај да му попуштет него, правилото е јасно- директен црвен 2 натпревари суспензија без разлика дали е финале и полуфинале.

Не. Правилото е еден меч сигуна суспензија а максимум 3 за што се состанува диспиплинска комисија да одлучи. Значи Рибс ја доби максималната казна за црвен (над три меча суспензија се дава само за испади ко тепачки, покажување среден прст и сл.)

Како и да е шит хепенс - не сме ние фанови што сега ќе кукаат. Криво ми е дефинитивно но ако одиграме како синоќа или како со Манчестер првата нема од што да се криеме - со или без Рибери.

Баерн е Баерн и е поголем од кој било еден играч!

Se soglasuvam so tebe Bavarec no igrac kako Ribery da ne mu prasta navistina e zalno + nebese nekoj nameren start da sakase bi go smackal barem da go kaznema so dva natprevari no Finaleto da go odiogra nesto slicno ka vBomel protiv Real na Bernabeu koga go dade golot (go kaznia paricno no i 1 natprevar no toj koj saka)
Bayern ima tri dana za ulaganje zalbe na ovu uefino odluku.

Bayern ima pravo na zalba no tesko ke bide ne mi se veruva i da mu ja namalat za 2 natprevari isti kurac pak nema da igra finale toa e ... mislam deka pokazavavme deka mozeme i bez ribery , altintop izira zverski mislam deka dobro go zameni na ribery a se nadevam deka uste podobro ke izigra finale

Se soglasuvam so tebe Bavarec no igrac kako Ribery da ne mu prasta navistina e zalno + nebese nekoj nameren start da sakase bi go smackal barem da go kaznema so dva natprevari no Finaleto da go odiogra nesto slicno ka vBomel protiv Real na Bernabeu koga go dade golot (go kaznia paricno no i 1 natprevar no toj koj saka)
Bayern ima tri dana za ulaganje zalbe na ovu uefino odluku.

Не се надевај многу многу... што мислиш ќе направат од 3 на 1 ќе му ја смалат? Ха-Ха...

Ај вечер малку сеири да пукаме на раат па не чека тешко враќање во реалноста со Бохум. Ако не распали сега Рибс не знам кога...

Абе ај не се жалете дури подобро изигравте вчера без Рибери, Алтинтоп ѕвер:)
Ај честито финале не се секирајте можете вие и без Рибери :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom