Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе нека освојат па ќе ме видите... (на вести или на интензивна во градска :pos2:)

Ај доста е за вечерва одам да си легнам... мерачка вечер во Ајриш. Шо убаво утре нишо немам работа ќе си го ладам пред компјутер а вечерта лагано ќе си гледам... мхмхмх... :helou:

Абе лесен е за смирување, дај му две пива и мирен е ко бајче.:pipi: Но мене сеуште не ми е јасно со што заслужи да биде дискриминиран од келнерите во Ајриш, само него не му даваа кригли денес.:pos2:
Иначе овој момент го користам да ги поздравам келнерките од Ајриш Паб, кои цело време стојат зад нас, и ги задоволуваат нашите пијачки потреби за време на срцепарачки натпревари.:baeh:

A коа ке ми текне дека на старт имаше такви кои сакаа отказ за ван гал, знам дека пишав некаде низ форумов дека тоа ке биде најголемата грешка на Баерн али теорија нема постот да го барам ...

Па и таа типката што бараше отказ од него на Алијанз арената нек се преиспита малце, мислам на мечот со Штудгарт се деси тоа.

Нејсе, честито, време беше да се вратат на старите патеки во што и не сумјав, дури и со евентуално продавање на Рибери мислам дека нема многу да изгубат, баш напротив, со добиените пари ке си го докомплетираат тимот у секој можен аспект, од поздрава одбрана до подобра клупа, плус Крос се враќа. :wink:

Посакувам финале Интер - Баерн, нормално, од навивачки аспект ги ставам Интер тука, па здравје боже ако се деси ова, ке имам прилика у живо да гледам епско финале, ако не идат Интер, једина светла точка е шо ке има што да облечам за наредниве 2 зими, плус квалитетната исхрана, а не бајатите евтини паштети. :tv:

Абе лесен е за смирување, дај му две пива и мирен е ко бајче.:pipi: Но мене сеуште не ми е јасно со што заслужи да биде дискриминиран од келнерите во Ајриш, само него не му даваа кригли денес.:pos2:
Иначе овој момент го користам да ги поздравам келнерките од Ајриш Паб, кои цело време стојат зад нас, и ги задоволуваат нашите пијачки потреби за време на срцепарачки натпревари.:baeh:

Не можев асално да се чукнам на головите ебате... педерска работа:пиво...

A коа ке ми текне дека на старт имаше такви кои сакаа отказ за ван гал, знам дека пишав некаде низ форумов дека тоа ке биде најголемата грешка на Баерн али теорија нема постот да го барам ...

Па и таа типката што бараше отказ од него на Алијанз арената нек се преиспита малце, мислам на мечот со Штудгарт се деси тоа.

Нејсе, честито, време беше да се вратат на старите патеки во што и не сумјав, дури и со евентуално продавање на Рибери мислам дека нема многу да изгубат, баш напротив, со добиените пари ке си го докомплетираат тимот у секој можен аспект, од поздрава одбрана до подобра клупа, плус Крос се враќа. :wink:

Посакувам финале Интер - Баерн, нормално, од навивачки аспект ги ставам Интер тука, па здравје боже ако се деси ова, ке имам прилика у живо да гледам епско финале, ако не идат Интер, једина светла точка е шо ке има што да облечам за наредниве 2 зими, плус квалитетната исхрана, а не бајатите евтини паштети. :tv:

Сакаш да кажеш дека ќе присуствуваш на финалето??? Ако е така, ти завидувам.:vozbud::vozbud::vozbud:

Сакаш да кажеш дека ќе присуствуваш на финалето??? Ако е така, ти завидувам.:vozbud::vozbud::vozbud:
Или тоа, или асален дуксер уз панталона за ебано студените зими, плус квалитетна исхрана збогатена со витамини и минерали. :)

Реков си легнувам ама ајде де... еве што ископав на јутуб - вреди да се гледа до крај :tv:

Сега и официјално се одјавувам од програма :helou:

Честито финале, да ми речеше некој у септември дека Баерн ќе е финалист, ќе му се изнасмеев. :kesa:

Реков си легнувам ама ајде де... еве што ископав на јутуб - вреди да се гледа до крај :tv:

Сега и официјално се одјавувам од програма :helou:

Леле пер, секоја чест за видеово, ме расплачи буквално.
Пак ќе кажам, браво за момците, со срце играат за Баерн, одамна сме немале ваков тим. Ме трогна и Швајни со изјавата : "Playing in this team is wonderful". Ова е бесценето.

Најнапред честито победа :smir:
Олиќ ви е звер невиден ејј !!:wink::wink:
А пак Милер дрво невидено е,и на прошлата утакмица у Германија промаши добра шанса и на оваа..:tapp: и стварно не треба да игра у први 11.
И се надевам дека вие ќе го освоите ЛШ :helou::pipi:

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

MEIN VEREIN MEINE SEELE FUER IMMER UND EWIG IM HERZEN !!!!

mislam deka nema so da se komentira :)))

Честито,ај па на крај и да ја освоите Л.Ш. повеќе од заслужено ќе е. :helou:

Честито пласман во финале момци !!!
Заслужено беше само еден тим играше :tv:

Гледам уште пристигнуваат честитки, ако ако, you're all welcome.:smir:
Туку друго ми беше муабетот. Господинот Магатоски изјави дека доколку Баерн игра во финалето на ЛШ, тогаш сигурно ќе кикснел со Бохум или Херта и титулата ќе била нивна. Е колку сакам уште сега в сабота да му ја затвориме таа муцка еднаш засекогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom