Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
MiaSanMia Гомез и Робен беа повредени ако си заборавил, а додека беа повредени некои други фудбалери ја стекнаа довербата кај Јуп, се покажаа во добро светло, тимот гази се пред себе и ако смета Јуп дека моментално нема потреба од експериментирање, мора да му се верува.

MiaSanMia Гомез и Робен беа повредени ако си заборавил, а додека беа повредени некои други фудбалери ја стекнаа довербата кај Јуп, се покажаа во добро светло, тимот гази се пред себе и ако смета Јуп дека моментално нема потреба од експериментирање, мора да му се верува.

Neka bide taka.Zazluzija pa neka igraat.No,fakt e deka ovie dva natprevari igraat loso.Premnogu forsiranje ne znaci deka ke igraat dobro nekoi igraci.Samo moze kako bugemarang da se odrazi toa.Alaba barem ne e nisto poseben.Formata mu e za nigde za razlika od lani pa i pripremite vo letoto no pedercinjata italijanski go povredija i go unazadija pa i donekade opravdano e.So Ribery ne mozam da gi sporedam kako igraaat godinava zaedno,za razlika od minatata sezona.Nema konkurencija pa nema od sto da se plasi.Nemoj da me svatite deka zboram loso za Ribery,tuku kako igraat so Alaba po levata strana. :-)
Drugite prvotimci igraat odlicno osven Alaba.Lani vezese gobleni so protivnickite igraci.Da se nadevame deka ke raspali koga najveke ke treba.

Пошто мој Челси оваа сезона напишаа историја у ЛШ :) во продолжение навијам и би ми било ќејф да Баерн ја освое ЛШ, оти го заслужува тоа.

Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Mandzukić.

Клупата страшна, само Шаќири и Рафиња ги нема.

Да видиме Робен и Гомез до кога ќе седат мирни, али попроблематичен е Робен. Ќе биде интересно со него и Гуардиола.

Да видиме Робен и Гомез до кога ќе седат мирни, али попроблематичен е Робен. Ќе биде интересно со него и Гуардиола.
Ќе молчат и ќе пушат сите на клупата, со Самер нема трти мрти, као Гестапо е.

Инаку клупа од Робен, Гомез, Шаќири, Густаво, Тимошчук, Пизаро, Боатенг и Рафиња има ЕГО доволно 2-3 да ја заобиколиш земјата со него. :ROFLMAO:

Ќе молчат и ќе пушат сите на клупата, со Самер нема трти мрти, као Гестапо е.

Инаку клупа од Робен, Гомез, Шаќири, Густаво, Тимошчук, Пизаро, Боатенг и Рафиња има ЕГО доволно 2-3 да ја заобиколиш земјата со него. :ROFLMAO:

Робен заслужено има его,одличен фудбалер бил и е уште и ретко кој играч од таков калибар трпи да биде на клупа.После тоа само Тимо може да има его ама долго време тоа егото го напушти и се откажа за борба во тимот.Останатите имаат его?:вонзем:
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 15:30 ---
Денешниов состав :

530688_604580019558693_974124595_n.jpg

Новиот извршен директор Jan -Christian Dreesen.Го замени на Карл Хофпнер-"преродбеникот".:)Можеби уште денеска ќе биде во випот со Ули и Румениге како што тоа го правеше Хопфнер.

549775_603970986286263_1093638209_n.jpg

Да се потсетиме на легендарнaта прес-конференција?Штрунц :pos::pos::pos::pos:
Најглавното со англиски превод.
Цел клип.
И за крај,Ван Гаал во стилот на Хитлер.:rolleyes:
Ајде Рибери,распали против Маинц зашто тешко ни оди со нив на гости последно време.:love:
309964_604050349611660_1717974431_n.jpg

.....
Јан Кирхоф ,бр.15 од почетокот.

Сака да се покаже против нас....МИЛЕРРРРРРРРРРР после крекајте оти Робен не играл...еве оти не игра :D :vozbud:

ГОЛ! Браво.

Претешка утакмица денес. Тухел е мајстор да се разбериме.

Сака да се покаже против нас....МИЛЕРРРРРРРРРРР после крекајте оти Робен не играл...еве оти не игра :D :vozbud:

Абе и јас сум за Милер да си биде стартер, но и Робен да го пуштаат барем по 20-25 минути, не 5 минути.

Кој колку заслужил толку ќе игра...моментално ама баш ништо не може да ме убеди дека Милер треба да биде седнат на клупа.
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 16:38 ---
Манџооооооо :vozbud: сеа само треба до крај да не примиме гол и да продолжи газењето!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom