Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
И пак МАНЏООООО!!! ГАЗЕЊЕ!!!! Да се знае кој е кој!!!! ДО КРАЈ! Хомез нека си спреми кебињата на клупа :D :свиркам:

Што чека Хајнкес? Ајде нека ги пушта Робен, Густаво и Гомез.

Oд сега федерацијата и лигата ќе даваат по 1 милион евра за тој муж шо ќе му дае гол на Ноер. :pos::pos: Данте и Мартинез се карпи позади. :D

-Тежок натпревар но пресуди квалитетот.(y)
-Акцијата за третиот гол т.е Рибери!:drk::drk::drk::drk:
-Ги пушти да поиграт 15минути на Робен и Гомез и два пати само напред отидоа.Кој било играч да е,нема ништо да направи со летаргична игра.
-Според мене,требаше малце тимот да игра и за нив.Нема да е лошо да се мотивираат и тие.
-Милер играч на натпреварот.:cuc:

Акцијана за третиот гол акција на годината. Иначе Манџукич незнам што да кажам за човеков алал да му е трча ко коњ дава 2 гола и следната акција на Мајнц значи бркаше назад до корнер знаменце, го прави истото што го прави Гомез само што и трча и се извлекува и по крило а и зема 3 пати помала плата од Гомез. Крос ѕвер пасот за првиот гол и еден два со Алаба изиграа. Ако продолжат вака дефинитивно сите рекорди ќе ги срушат за најмалце примени голови,највеќе поени.....

Само Шалке се посраа ако продолжат вака ќе треба Франкфурт да ја срамат БЛ во ЛШ
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 17:33 ---
Иначе Робен пак нешо глуми свири крај судијана одма избега у соблекувална незнам што глуми битно тимот победува може малце да тргне егото на страна

Робен моментално изиграва сељак со неговите реакции, треба да сфати дека беше повреден и дека треба да си го испоти газот за да добие место во први 11, неможе на стара слава така наеднаш да го седнат феноменалниот Милер на клупа за он да игра.

Акцијана за третиот гол акција на годината. Иначе Манџукич незнам што да кажам за човеков алал да му е трча ко коњ дава 2 гола и следната акција на Мајнц значи бркаше назад до корнер знаменце, го прави истото што го прави Гомез само што и трча и се извлекува и по крило а и зема 3 пати помала плата од Гомез. Крос ѕвер пасот за првиот гол и еден два со Алаба изиграа. Ако продолжат вака дефинитивно сите рекорди ќе ги срушат за најмалце примени голови,највеќе поени.....

Само Шалке се посраа ако продолжат вака ќе треба Франкфурт да ја срамат БЛ во ЛШ
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 17:33 ---
Иначе Робен пак нешо глуми свири крај судијана одма избега у соблекувална незнам што глуми битно тимот победува може малце да тргне егото на страна
Робен нека не изиграва нешо, нека игра за тимот, ќе има време и за него сезонава. Голема плата зема у Баерн и него не му одговара да си иде. Ама за такви плачковци како него кога ќе дојде Пеп место нема да има. Ете и Гомез не игра, ама сигурен сум дека ќе дава максимум, и среќен беше за тие 15 минути, и славеше со навивачите после.

Инаку за Манџо шо да се каже, копија на Гомез голови дава од 5-7 метри само, многу трча, има подобра визија за играта од Гомез, и по крилата оди многу, што е супер. Ова лето е веројатно најуспешното на Баерн од коа памтам на трансфер пазарот. Шаќири, Данте и Манџо безпари ги зедовме. :cuc::cuc::cuc: А сите тројца се. :cuc:

Да не го заборајме и Мартинез де. :P
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 17:49 ---
Шалке наредна недела нека не идат во Минхен. :pos::pos::pos:
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 18:28 ---
Igorcemk Манџукиќ > Левандовски :icon_lol:

И Милер има исто гола со него.

Гомез и со седење на клупа е подобар, тоа се знае веќе.:LOL:

Манџо за Лева има уште муви да лапат ;) ама одличен е сепак. Но мислам Гомез ќе го надмине пак за скоро.

Мартинез Данте и Манџо најјаки!!!

Мартинез ја држеше средината,Швајни беше просечен денеска!

Гомез ќе си поседи на клупа,а Робен на лето да се ПРОДАДЕ!Не го занима него екипата!

Denes super utakmica izigraa nasive posebno , Robben me razocara so ponasanjeto po zavrsuvanjeto na natprevarot zatoa na leto slobodno na transfer pazar i zimanje na Goetze ! Martinez denes odraboti fantasticno zaedno so Dante ,a Ribery igrase pozrtvuvano i go imase nasekade kako da ima 20 godini i tek treba da se dokazuva :)

Oд сега федерацијата и лигата ќе даваат по 1 милион евра за тој муж шо ќе му дае гол на Ноер. :pos::pos: Данте и Мартинез се карпи позади. :D

мамицата нивна ..да неможи чоек ГГ да ја фати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom