Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Се слагам,но мислам дека токму сезониве ќе се деси круната на сето ова.И тоа во повеќе наврати,не е еднаш :D Барса на пример од 2006та има 3 титули ЛШ до денес,такада.....You never know :D
Нешо као закаснат мултипл оргазам. :D

Читав вчера на Билд дека Кирхоф против нас нема да бил стартер туку на клупа. Сакам да игра да го видам баш како ќе се снајде против нас, оти мислам дека нема да го биде кај нас. Да се надеваме дека грешам.

На трансфермаркт германциве се радуваа што си оди Кузманович дрво невидено клупа грееше неможеше да фати место у Штутгарт се радуваа барем ќе ги заштедат тие 1.5, 2 мил за плата што требал да ги земе до летоска. Сеа ќе им биде ѕвер таму исто ко Барзагли у Волфсбург мајмун го правеа секое коло 100 грешки напраи и што ти не го седнаа на клупа па на крај го шитнаа за пола милион и сеа најбоље дефанзивец е у сериа а

Читав вчера на Билд дека Кирхоф против нас нема да бил стартер туку на клупа. Сакам да игра да го видам баш како ќе се снајде против нас, оти мислам дека нема да го биде кај нас. Да се надеваме дека грешам.

Имаше мислам на телеграф.uk дека Пеп сакал да донеси за 2м некој Чико Флорес од Свонси.

Кај смее да игра бе,Ули увек инсистира на тоа....Ако ви текнува исто и Гомез коа требаше да дое таа сезона,не играше една утакмица со нас као наводно повреден беше...

Него ваљда ќе го пушти Робен со Маинц или Шаќири....Мислам дека време е,плус сакам да ги оптеретиме да не биде килаво ко со Штутгарт!
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 23:44 ---
Дај Боже... (и дај МИЛЕР!) :icon_lol:

Не, дај боже,истина ќе биде!:sneaky:

Него ваљда ќе го пушти Робен со Маинц или Шаќири....Мислам дека време е,плус сакам да ги оптеретиме да не биде килаво ко со Штутгарт!

Шак е повреден, но од наредната недела пак ќе почне да тренира. Против Мајнц сакам да ги видам Луис Густаво, Робен и секако Марио Гомез.

Шак е повреден, но од наредната недела пак ќе почне да тренира. Против Мајнц сакам да ги видам Луис Густаво, Робен и секако Марио Гомез.

Глупо е да го држиш Робен фит на клупа,кога и така по 5 пати се повредува....

Кај смее да игра бе,Ули увек инсистира на тоа....Ако ви текнува исто и Гомез коа требаше да дое таа сезона,не играше една утакмица со нас као наводно повреден беше...

Не бе Ченто, нема веза тоа туку таму стартери се Свенсон и Новески, тоа ви го пишав и тој ден кога стана официјално дека ќе дојде кај нас. Затоа сакам да го видам против нас како ќе се снајде оти го немам гледано многу затоа што оваа сезона и бил повеќе на клупа отколку стартер.

Kontrira nesto Jupp,tesko da gi vidime Robben i Gomez.Dosega na celo na Baern dodeka bese barase i pravese samo rotacii a sega toa se smeni koga nikogas pojaka ne bila ekipata.Neznam za vas ama mene mi e cuden nesto a i izjavite mu se nekako cudni.
Dali sakase da ostane uste edna godina aa upravata ne mu dozvoli,pa sega nesto lut e ne znam.
Jupp dosega non stop davase ohrabruvacki poraki za rezervnite igraci deka ke dobijat sansa vo najbrz mozen rok a sega igraci kako Robben i Gomez bea "nokautirani" so izjava deka ke treba da cekaat.Apsurdno vo sekoj slucaj.Barem ako ne gi stava od pocetokot,da im dade po 20min a ne ponizuvacki 4,5min.Sekoja cest za napravenoto od strana na Jupp,no momentalnava situacija vo vrska so navedenive igraci ne mi se dopaga ,a i kolku sto citam po internet retko koj ja opravduva negovava postapka.

Rummenige imase izjava : Neznaeme kade da gi trosime parite! :-D Makotrpno zaraboteni pari tesko se trosat. :-)

Inace koga zavrsuvame so isplatata na stadionot?
Uli najavi golemi transferi koga ke go isplatat stadionot ,samo ne sum siguren dali bese 2016/2017 ili tuka negde.

Абе аман, нели разбирате дека сега следуваат натпреварите кои ја одлучуваат сезоната, на Јуп му треба целосно воиграна екипа, и здрава клупа. Не ми е јасно како наеднаш почнавте да кењате по неговата работа.

Абе аман, нели разбирате дека сега следуваат натпреварите кои ја одлучуваат сезоната, на Јуп му треба целосно воиграна екипа, и здрава клупа. Не ми е јасно како наеднаш почнавте да кењате по неговата работа.
И ја тоа се објаснувам, незнам шо логика имаат денешниве деца.

Јуп ќе си ја заебе последната сезона у кариерата, каде што има прејјак тим и атакува на сите титули, поради тоа што е лут за Гвардиола. BECAUSE FUCK LOGIC!

И ја тоа се објаснувам, незнам шо логика имаат денешниве деца.

Јуп ќе си ја заебе последната сезона у кариерата, каде што има прејјак тим и атакува на сите титули, поради тоа што е лут за Гвардиола. BECAUSE FUCK LOGIC!
Според мене и со право е лут, не на Гвардиола туку на управа. Премногу рано се крена галама со Пеп и се наруши идилата во тимот, а со тоа и посветеноста на Јуп кон тимот. Ама како шо гледам човекот си тера одлично, како што ја започна сезоната така и продолжува. Разберете дека сега он ќе игра со проверен тим, следуваат тешки натпревари како шо кажав, кои ќе ја решат сезоната, сега нема експериментирања како на почетокот, мора да се оди на проверена варијанта!

Ako smetate deka Gomez i Robben se eksperimentiranja pa moze i tuka da se stavi Luiz Gustavo go pocituvam vaseto mislenje no ne e realno i e glupavo.
Do vcera gazea a sega treba da cekaat na klupa i da odigruvaat po 4-5 minuti?
Epa kaj gledate ovde logika?
Ako ne mozese barem eden natprevar da gi stavi protiv Firt i Stutgart ili da dobijat pogolema minutaza,ne veruvam ni protiv Mainz da dobijat koj e tezok domakin.
Pocna Roben da ja vaga frustracijata.Gomez cutese i vo vremeto na Van Gaal i sega no do koga e prasanje.
Nikoj ne vika da se benciraat Mandzo i Miler koi se i toa kako efikasni dosega,no razumna rotacija so poslabi protivnici.
Klupata protiv Stutgart vredese 105.000.000 €.Dokazani igraci so jaka reputacija.
Ajde neka bide po vase,ne treba rotacii no ne bi sakal zvezdi koi prerasnuvaat vo legendi na Baern da sirat losa atmosfera bidejki mu skurcilo na Jupp da pravi rotacii,negovata najpoznata taktika.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom